Pressevent med IDUN Minerals

Pressevent med IDUN Minerals

171024 - IDUN Pressevent

Förra veckan var jag på ett superhärligt frukostevent som Idun Minerals bjöd in till. Idun släpper nämligen hudvård och ville fira detta! Alltså jag älskar förpackningarna! HUR fina? Och väldigt pedagogiska med siffror i vilken ordning de ska användas. Jag kan förstå förvirringen med alla krämer och serum och jox som ska på så jag uppskattar tydligheten.

171024 - IDUN Pressevent

Det serverades superlyxig frulle (som jag såklart var sen till så snodde den här bilden från Iduns facebook, tacktack!) med mousserande äppelmust från Kiviks. AMAGAD så god den var, who would have thunk?! Men tydligen är den slutsåld typ överallt, jag skulle kunna dricka en back i ett svep. Så rackarns god!

171024 - IDUN Pressevent

Fina personer var på plats som Evelina och Mikael och Jocke.

171024 - IDUN Pressevent

Leia träffade en pommisvalp som tydligen var svindryg för hon skällde skiten ur den och det gör hon väldigt sällan.

171024 - IDUN Pressevent

Omnomnom.

171024 - IDUN Pressevent

Orkar typ inte så snygga männschär liksom.

171024 - IDUN Pressevent

Felicia och Sabina. <3

171024 - IDUN Pressevent

171024 - IDUN Pressevent

Och så träffade vi det här gulliset som bara var en liten solstråle – Natali som driver All the Cute Things på instagram! Älsk på henne.

Produkterna då? Jag håller på att testa för fullt så återkommer med utlåtande men det lutar åt succé.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur vågar man följa sina drömmar?

Jag fick ett mail med frågan ”Jag undrar bara vad har du säga till någon som är rädd att följa sina drömmar?”. Och jag hade

Lately

HEJ! Så var den måndag igen och nu börjar den här 2020-peppen som jag efterfrågat i flera veckor smyga på mig. Kanske är det för

Linda Hörnfeldt

Det här med att komma ihåg att sälja

Att sälja blir lätt något fult. Något som associeras med dryga telefonförsäljare eller handelskillar med backslick som bara vill komma till avslut för att få