Nollåttan har landat

Nollåttan har landat

Nu har jag landat i huvudstaden. Flytten var utan tvekan den värsta jag varit med om, och jag har flyttat i snitt 1 gång om året sedan 99. Tredje våningen, ingen hiss och jag som trodde att jag hade packat smart den här gången hade tydligen helt fel. Sen när är böcker och porslin i samma kartong smart??

Och nu är ekonomin verkligen körd i botten. Flyttbilen gick väl på ungefär 2500, på det dubbel hyra och sedan så kommer jag varken ur mitt gymavtal eller min bredbandsavtal. Bindningstid! *argh* Jag måste verkligen fixa mig ett jobb asap.

På tal om det. Jag har en jobbintervju på måndag för ett jobb som webbredaktör på en fastighetsförmedling. Och sedan en till på tisdag för ett rekryteringsföretag. Håll tummarna.

Allt är väldigt rörigt i Lindas huvud just nu. Pengarna räcker inte till och jag måste fixa en ny lägenhet innan 1:a mars.

Inflyttningsfest på lördag. Så nu är det bara att prioritera. Mat, klippning eller ny outfit till festen? Med tanke på att min mage är minst sagt upprörd efter de senaste dagarnas svältföda så får det nog bli mat. Undra var det finns någon mataffär här i närheten?

Nu ska jag hänga upp mitt duschdraperi och inviga duschen. Sen ska jag in till stan och äta lunch med Daniel.

Någon som vill komma på inflyttningsfest på lördag? Vi är lite kort om snygga singelkillar.. 😉

5 svar

  1. Vad roligt att du kommit på plats! Men vad konstigt det känns att du ska bo i Stockholm nu. Jag vet verkligen hur det är med alla utgifter och hoppas på att det ordnar sig med jobb. Du får försöka att ta det som det kommer. Ligg på som tusan med jobb så ordnar sig resten.

  2. Aldrig skoj o ha dålig ekonomi, men de bättrar väl sig eftersom – de är inte gratis att flytta som sagt!!

    Bra prioritering, kläder har du förmodligen en hel del utav och frisyren kan man alltid ordna till på nåt vis. Mat klarar man sig inte utan 😀 (nähä?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

96. Om att våga prioritera sig själv med Anja Forsnor

Anja Forsnor är influencern som brinner för hälsa på riktigt – att mentalt och fysiskt hitta hållbara strategier för välmående. Hur lär vi oss att lyssna på vår magkänsla? Vad är hälsa egentligen?Anja berättar också om hur hennes väg sett ut hittill…