171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Förra onsdagen hoppade jag på ett supersnabbt tåg söderut.

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Jag hoppade av i Linköping där de har en gul och fin stationsbyggnad och en ljusren utanför.

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Jag knallade igenom en liten park och till hotellet där konferensen jag skulle prata på skulle vara. Hotellet såg ut som en borg ur Robin Hood.

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Här ska jag precis föreläsa och Lina presenterar mig! Hon är ett sånt jädra proffs och sådan powerwoman. Vill bli hon när jag blir stor.

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Det var Besöksnäringsdagen i Linköping och jag gjorde mitt bästa för att få de här företagen att förstår att, influencers, det är the shit. Jag tror det gick ganska bra!

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Leia var med! Hon var inte superintresserad av vad matte hade att berätta men hon gillade heltäckningsmattan. Tycker för övrigt så himla mycket om den här bilden. Det är Linnea, en av våra superbraiga medlemmar, som har tagit den!

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Toppenduktiga Jerry Engström var också på plats och vi insåg att vi båda är från Övik och nog ska hitta på nått kul ihop i framtiden.

Och sedan åkte jag tillbaka till Stockholm igen och det var den onsdagen!

4 svar

  1. Sååå trevligt att träffa dig här i Linköping! Det var en riktigt bra eftermiddag med grymma talare (på riktigt grymma!). Några nya kontakter fick jag och som frilufts- och resebloggare i Linköping var det jäkligt kul att få ansikten på en del man i framtiden kan komma att få som kunder 🙂
    Jag håller med dig, bilden på Leia med dig i bakgrunden blev väldigt fin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vloggvecka Dag 2: Hur fan gör man?!

Vloggveckans andra dag är här och det är ett jädra gnäll. Är det här med vloggvecka för mig eller kommer jag bara bli en stressboll?

Överexalterad och livrädd

Någon frågade mig nyligen, ”hur känns det med allt nu” och jag svarade spontant ”jag är överexalterad och helt och totalt livrädd. Och precis så

Munkudden

Utflykt till Munkudden

Aprilväder gör verkligen rätt för sitt rykte i år. Det växlar vilt mellan sol och vårvärme till snö och ett gäng minusgrader, slask och grått

Midsommar 2015

Fyra av mina bästa midsomrar

Glad midsommar! Jag tänker vi inleder denna årets längsta dag (ÄLSKAR att sommarsolståndet och midsommarafton sammanfaller i år) med att kika tillbaka på fyra av