Förra onsdagen.

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Förra onsdagen hoppade jag på ett supersnabbt tåg söderut.

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Jag hoppade av i Linköping där de har en gul och fin stationsbyggnad och en ljusren utanför.

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Jag knallade igenom en liten park och till hotellet där konferensen jag skulle prata på skulle vara. Hotellet såg ut som en borg ur Robin Hood.

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Här ska jag precis föreläsa och Lina presenterar mig! Hon är ett sånt jädra proffs och sådan powerwoman. Vill bli hon när jag blir stor.

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Det var Besöksnäringsdagen i Linköping och jag gjorde mitt bästa för att få de här företagen att förstår att, influencers, det är the shit. Jag tror det gick ganska bra!

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Leia var med! Hon var inte superintresserad av vad matte hade att berätta men hon gillade heltäckningsmattan. Tycker för övrigt så himla mycket om den här bilden. Det är Linnea, en av våra superbraiga medlemmar, som har tagit den!

171115 - Besöksnäringsdagen i Linköping

Toppenduktiga Jerry Engström var också på plats och vi insåg att vi båda är från Övik och nog ska hitta på nått kul ihop i framtiden.

Och sedan åkte jag tillbaka till Stockholm igen och det var den onsdagen!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Sååå trevligt att träffa dig här i Linköping! Det var en riktigt bra eftermiddag med grymma talare (på riktigt grymma!). Några nya kontakter fick jag och som frilufts- och resebloggare i Linköping var det jäkligt kul att få ansikten på en del man i framtiden kan komma att få som kunder 🙂
    Jag håller med dig, bilden på Leia med dig i bakgrunden blev väldigt fin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Underbara Clara La Linda

En kväll i Umeå med kollegorna

I tisdags tog jag bilen och åkte på utflykt till Umeå. Här i norr duggar inte möjligheterna att träffa en massa härliga bloggkollegor på samma

Vår i trädgården

Glad påsktorsdag!  Hörrni jag är frisk! Prisa gud! Inte nötkärnefrisk, jag har fortfarande en riktigt irriterande hosta men ingen feber och inget snorande, det är

Min helg: solkatter, husfix och kristaller

Häng med på min helg (förra helgen) från fredag morgon till söndag kväll. Nu kör vi! Åhhhh helgmornar alltså (ja, jag räknar fredag som helg).

Årets första dopp – i havet!

Typ 70 grader varmt i bastun och 7 grader varmt i vattnet – då är det här fejset rimligt. Hallå vänner, jag är i Finland!