Pollenet har hittat mig till slut

Pollenet har hittat mig till slut

Jag har aldrig haft problem med allergier, jag var ett lyckligt, skonat barn som aldrig snörvlade på våren eller behövde speciella lappar till skolmatsalen (dock försökte jag slå i fröken att jag var allergisk mot fisk en gång. Det gick hemskt fel och jag blev sittandes, lidande med min fiskgratäng långt in på eftermiddagen). Mamma trodde att jag var allergisk mot antingen dun eller kiwi ett tag (vari likheten ligger vet jag ej) eftersom jag fick utslag i armvecken, men det gick över.

Pollenchocken har kommit över mig. Jag snörvlar och nyser och hostar och har mig. Jag är ganska säker att jag till slut fallit offer för pollenallergin, jag var förkyld för några veckor sedan men på bättringsvägen och så nu bara pang, så avverkar jag igen snorpapper på löpande band. Jag ska väl vara glad att jag slipper ögonkliet iaf (ta i trä *knackknack*).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Elfvinggården

En fredag på Elfvinggården

I fredags var jag och hälsade på på Elfvinggården, en alldeles fantastisk liten gård insprängd i ett villaområde i Domsjö utanför Övik. Jag skulle dit

Varför ska jag ha en maillista?

För lite drygt ett år sedan blev jag med maillista. Jag skrev då det här inlägget om alla fördomar jag själv haft mot ”nyhetsbrev”, om

Min juli-hemester

Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur