Preggerssjukan

Preggerssjukan

Nu har ännu en på jobbet gått och blivit preggers. Det är som vinterkräksjukan på jobbet, lika smittsamt, fast här kräks det av en annan anledning. P kom idag med det sötaste lilla kortet från ultraljudet och visade stolt sin lilla putande mage. Att jag inte märkt den tidigare?! Hon är tydligen i 17:e veckan, det är väl nästan halva tiden? Kan man gå så länge utan att det syns? Huvudet var iaf just nu ca 4 cm stort. Plutt.

Jag kom inte på vad ”ultraljud” hette så jag var tvungen att fråga Linkan. ”Vad heter den röntgen som man gör när man är gravid när man ser bebisen första gången??” ”Ultraljud”. Han e smart.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

3 siffror att mäta på Instagram

I veckans avsnitt av We Are Influencers blir det personligt. Eller nä, inte egentligen MEN min gäst är en av mina bästa vänner – Sara

It takes a village!

Reklamsamarbete med Cellbes För några veckor sedan var Cellbes i stan och fotade för sin kampanj #ViÄrCellbes där ”vanliga” människor får vara modeller för en

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!