Pressfrukost med Davines

Pressfrukost med Davines

Pressfrukost med Davines

Igår morse var jag inbjuden till pressfrukost hos Therese med Davines, ett varumärke med hårstylingprodukter som nu släpper sin kollektion ”Your Hair Assistant” (ÄLSK på förpackningarna!) som innehåller produkter speciellt framtagna för föning! Det är också en kollektion med så kallade ”omformningsbara” produkter, alltså produkter som är lätta att borsta ut och börja om med utan att håret blir flottigt och tungt.

Jag suger ju royally på att föna mitt hår sådär fint (eller så är det bristen på tålamod som gör att jag bara vräker huvudet upp och ner och blåser skiten ur det) så jag såg verkligen fram emot att lära mig tips och tricks för hur jag bäst får till det där volymösa svallet! Jag har tänkt att jag ska visa produkterna i en video och visa vad jag lärt mig. To be continued liksom.

Pressfrukost med Davines

Pressfrukost med Davines

Först visade frisören Ola hur man skulle föna för bästa resultat. De tre hemligheterna? Fukt + värme + sträckning (tension) – samt så klart bra produkter! En produkt jag gillade lite extra var deras primer som hjälper till att manipulera hårets form (som tex vid föning) samt förkortar torktiden på håret genom att dra ut fukten.

En primer ska dock inte förväxlas med värmeskydd, både och behövs! Värmeskyddet ska på innan primern. Alla dessa produkter alltså, man blir ju matt. Och lite kär.

Pressfrukost med Davines

Leia var med och hittade så klart massor med nya kompisar.

Pressfrukost med Davines

Bland annat Kicki! Bästa kommentaren när hon kom (lite senare än jag); ”men, är inte den hunden väldigt lik Leia?”. Haha!

Pressfrukost med Davines

Sedan var det dags för oss att prova föna. Vi fick börja med att schamponera dockhuvudena, det kändes aningen makabert att slänga ner ett huvud bara sådär i tvättstället! Just den här dockmodellen ”heter” Viola så det blev det stående skämtet. ”Förlåt Viola, det var inte meningen att du skulle få vatten i ögonen!” *insert gråtskrattande emoji här*

Pressfrukost med Davines

Älskar att min Viola var lite gråhårig. Tanten till tanten liksom. <3

Pressfrukost med Davines

Ser ni proffset?! Någon som vill få sig en proffsföning så står jag till tjänst!

Pressfrukost med Davines

Och såhär piffig blev Viola, i alla fall på ena sidan! Eventuellt hjälpte frisör-Ola till lite med. Men mest jag!

4 svar

  1. Men åh så avis! Jag älskar Davines produkter, det är det enda schampoo mitt hår kan ta utan att bli en svintoboll. Jag tycker det är så kul att de har börjat göra en massa stylingprodukter =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Uppdatering om Leia

Det är måndag och den här helgen har varit all the feels. Om du hängt med så vet du att jag var med Leia akut

Bra Affärer

Bra Affärer

Nämen titta, det där nyllet känner jag igen! Hallå eller, det är ju jag som är omslagstjej på nya numret av ”Bra Affärer”! Det här

Hemma borta

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd

Vecka sex med starkt selfiegame

Ikväll stänger Social Brand Lab och det känns som jag sprungit ett marathon. Ett SJUKT roligt marathon men det var långt och jag är trött.