Releasefest för “Yrke: Influencer”

yrke-influecer-lansering-2018-6702

Alla bilder tagna av Caroline Frankesjö.

I torsdags hade jag världens bästa kalas – min bokrelease! Vi höll till på Scandic Klara (där jag faktiskt sitter och skriver det här inlägget), mitt “hemmacoffice”, alltså stället där jag hänger som allra mest och jobbar, när jag inte sitter hemma (eller när jag har haft kontor).

När jag och förlaget började prata om plats för releasefesten så kändes Klara väldigt naturligt med tanke på att det var här jag byggde hela grunden till Influencers of Sweden (och jag inte kunde bjuda med alla till Kvaved där jag faktiskt skrev boken!) Titta på backdroppen ovan – ser ni kanske ett färgtema som känns bekant..? 😉

yrke-influecer-lansering-2018-6645

jag hade på mig klänning från Lindex (dock från i höstas så finns ej i butik längre) och här filmade Amina loss till InoS instagram story!

yrke-influecer-lansering-2018-6650

Världens underbaraste förläggare – Dorotea Bromberg  – hälsade alla välkomna och gjorde en liten intervju med mig. Vi pratade om skrivprocessen och säkert något mer men det minns jag inte pga var SÅ övertaggad.

yrke-influecer-lansering-2018-6679

Och så sa jag några väl valda ord och tackade alla och blev nästan lipig så fick sluta och skåla istället.

yrke-influecer-lansering-2018-6678

Skåååål! (Så HIMLA mycket folk som kom – SÅ KUL!!)

yrke-influecer-lansering-2018-6685

Och så signerade jag loss – vi sålde typ 60 böcker under kvällen – HUR COOLT?!

yrke-influecer-lansering-2018-6698

Det boomerangades friskt med emojiballongerna. ÄLSKAR emojiballonger!

yrke-influecer-lansering-2018-6699

yrke-influecer-lansering-2018-6705

Evelina och jag och Elin. <3

yrke-influecer-lansering-2018-6708

Och så min kära Muminsanna!

Tack till alla ni som kom och firade mig, det var en helt fantastisk kväll!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

9 svar

  1. Jag tyckte väl att den där väggen passade in lite väl bra. 😀

    Psst, för den som gärna vill köpa klänningen så har jag sett den bland reaplaggen. Men det är nog inte många kvar. Den är så jäkla snygg! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför)

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!

Vloggvecka Dag 3: Håller utbildning i sociala medier!

Vloggveckans tredje dag och denna onsdag stod heldagsutbildning i personligt varumärke för deltagarna i projektet Expression Design på schemat! Samt – somnade ifrån hela vloggeriet