Efter att ha sett den här videon så blev jag så grymt sugen på att skaffa mig en rockring! Ni vet, den där prylen som man snurrade runt midjan och gjorde (om man var tillräckligt vig och så) konster med nån gång under 80-talet. Tydligen grym träning för midjan och magmusklerna och ack så roligt.

Nån som vet var man kan hitta en?

3 svar

  1. Åhhh vad glad jag är att jag hittat Dig igen! Har föjt dig sen du började blogga!! Blev så otroligt ledsen när du la ner bloggen, men helt plötsligt hittar jag dig igen och de visar sig att du inte alls slutat!!! JIPPPPPYYY! Har precis som du haft de väldigt tufft de senaste året… Hoppat av min utbildning som jag kom på var helt fel efter tre år… Massa frågor… Vad ska jag jobba med i livet? Vart ska jag bo? Ingeting känns kul! Känns skönt att veta att man inte är ensam med alla dessa problem och depressioner!! Tack för att du finns, du hjälper mig och är en förebild eftersom du iallafall tog chansen att förändra och flytta till en helt ny stad!! Kramar från den 25-åriga Stockholmstjejen Sandra!

  2. Jag blir nästan lite gråtmild när jag läser det du skriver Sandra. Att jag skulle vara en förebild? Jag hoppas det är en hyffsat bra sådan iaf.. 🙂 Tack gumman! Kämpa på! Och vill du prata så är det bara att slänga iväg ett mail!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad ska man tro på?

Innan sommaren var jag på begravning. Det var min mammas farbror som gått bort efter en längre tids sjukdom så dödsfallet var inte oväntat. Jag

133. MINISODE: Är Instagram dött?!

Det är inte direkt någon nyhet att den största “fienden” (som egentligen inte är en fiende men det kan vi prata om en annan gång)

Vecka sex med starkt selfiegame

Ikväll stänger Social Brand Lab och det känns som jag sprungit ett marathon. Ett SJUKT roligt marathon men det var långt och jag är trött.