Saknad för min andra verklighet

Saknad för min andra verklighet

Det är ganska sorgligt egentligen, men utan Internet känner jag mig helt avspärrad från omvärlden. Det borde väl egentligen vara åt andra hållet, nu när jag faktiskt måste vara ute och träffa riktigt folk istället för sådana gjorda av ettor och nollor. Men jag vet inte, jag trivs rätt bra med att kunna gömma mig bakom en skärm och ett tangentbord, ha skitigt hår och sunkiga kläder och ändå kunna känna mig delaktig och uppdaterad. Och ibland är riktigt folk rätt uttröttande. Bara för att jag har lite plåt emellan mig och omvärlden betyder inte det att jag gör till mig eller är mindre mig själv, tvärtom, på Internet får jag fritt spelrum för min galna, ibland smått excentriska personlighet. Jag vet vad som händer i världen, vad som händer mina vänner och jag kan använda eniro och boka hur mycket biobiljetter jag vill! Åtta dagar kvar. *andas in, andas ut*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

40+ och singel – hur känns det?

Det är lite lustigt men efter 14 år som singel ser jag mig ändå som en ”förhållandetjej”. Kanske är det för att jag nästan konstant var i ett mellan åldern 16-26? Kanske.

Men nu sitter jag här. Precis passerat 40-strecket och ungefär så singel man kan bli. Och hur känns det?

Skönhetsfavoriter i mars

Inlägget innehåller annonslänkar (läs mer i min reklampolicy) Glad tisdag mina vänner, idag tänkte jag att vi skulle kika på mina skönhetsfavoriter i mars!  Haha,