Semestersöndagen i bilder

Igår var det dags för min sista riktiga semestersöndag. Ni vet den då man vet att man inte behöver kliva upp tidigt på måndagen och kan göra lite vad man vill med sin söndag. Så här såg min ut.

Jag började med en liten brunch på Bagel Street Café med Jessica. De har de godaste bagelserna i stan med massor av olika goda varianter. Jag åt en “Italion Stallion” med salami och grejs. Nomnom.

Efter två timmars pladder gick vi norrut på Götgatan när ett lämmeltåg med Segways passerade oss. Det ser lite kul ut samtidigt som jag nog skulle dö skämsdöden om jag åkte en.

Vi gick mot Gamla Stan och tittade på alla människor som njöt av söndagen vid Flyt.

Gamla Stan är så himla fin, man är här lite för sällan. Jag undrar nämligen lite om den här julbocken står här året runt.

I den här gränden hängde det vimplar. Så himla fint. Vill ha vimplar hemma hos mig.

Så småningom kom vi till Kungsträdgården. Där var förberedelserna för Pride-festivalen i full gång.

Sedan sa jag hej då till Jessica och gick till Sergels Torg för att möta upp Jenny. Där hade många många personer lämnat blommor och ljus för Norges skull.

Vi gick längs med Kungsholmens strand samtidigt som jag försökte trösta en fin vän i telefonen som var ledsen. Så tråkigt när man ska vara så glad och så blir det så fel och man blir ledsen istället. Kram fina vännen.

Hej Tre Kronor!

Till slut kom vi till målet för vår promenad; Mälarpaviljongen!

Så här glad blev Jenny då! För då fick hon äta strömming och dricka dagens.

Det var en så himla fin kväll att vi satt här i säkert 4 timmar och pratade om resor och pojkar och dramadrama. Och så fnissade vi en himla massa. Och var rätt glada att alla runt oss var turister.

Solen gick ned över Stockholm och luftballongerna prydde himlen. Sedan dansade vi schottis mot Fridhemsplan där vi tog tunnelbanan hem. En alldeles perfekt söndag.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

 1. Hej Linda,
  Du ser ut att ha en toppensommar! Härligt!
  Jag undrar om du kan ge mig lite tips på mysiga och bra lunchställen och ett nice place att ta nåt gott att dricka i Stockholm? Jag ska med en kompis till Stockholm på onsdag, du och dina fina vänner brukar ju vara bra på att mysa:=) så jag tänkte att du säkert har nåt bra tips.
  Stor kram
  Kicki

  1. Hej Kicki! Förlåt att jag är lite för sen med svaret! Lunchställen har jag tyvärr alldeles för dålig koll på då jag mest hänger på vår egna lunchrestaurang på Münchenbryggeriet. Ställen att dricka är jag dock himla mycket bättre på! I det här fina vädret skulle jag förslå en sväng på Norr Mälarstrand, antingen Pontonen vid restaurang Kungsholmen, alternativt Mälarpaviljongen som ligger lite längre bort. Hoppas du får en härlig dag! Kram!

 2. Håller med angående Segways! Ser hemskt kul ut men skulle skämmas ihjäl av att åka på en sådan genom staden.. =) Du ser ut att ha det fantastiskt gott, trots hjärtebekymmer (??). Ta hand om dig och njut av det goda i livet! Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 27 | Från Stockholm till Övik

Konceptet med veckosammanfattning har jag ödmjukt lånat av Elin. Jag blir ofta stressad av att jag inte hinner “dagboksblogga” varje dag och då är detta