Nu har vi kommit fram till den tredje och sista delen i följetongen #sixtencampar (del 1 och del 2 här), erkänn att ni har längtat! Det är inte ens en vecka sedan och jag översköljs redan med nostalgi när jag tittar på bilderna.

På vägen hem stannade vi först till i Söderköping. En alldeles förtjusande liten stand där nästan alla hus hade torn. Jag vill också ha ett torn på mitt hus.

Målet för resan var det superkända glasscaféet Smultronstället. Där köpte vi med oss glass och vandrade sedan omkring i staden. PA blev kär och tänker flytta hit omgående.

Vi promenerade längs med Göta Kanal, önskade oss båtar och pratade om Göta Kanal-rally (som i att dricka öl på alla uteserveringar längs vägen).

Och så fick vi se en segelbåt slussa. Det var alldeles ruskigt spännande.

Sedan bestämde vi oss för att vi ville äta lunch på ett slott. Och som på beställning ploppade Nynäs Slott upp på vägen.

Vi började med att äta lunch på orangeriets uteservering. Sämre kunde man ju ha det.

Sedan hälsade vi på djuren.

Både de rikiga och de mindre riktiga.

Jag hängde lite med hönsen och tupparna som knatade omkring på gården. Vi polade rätt bra.

PA hittade en traktor, något som kändes mycket passande med tanke på att han bloggar på Mon Tracteur.

Och Jessica och Hanna.. ja, jag vet inte riktigt vad de gjorde. Men kul såg det ut.

Sedan åkte vi hem till Stockholm. Och det var det för den här gången. En helt fantastisk resa med de bästa personerna. Jag ser redan fram emot uppföljaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julvideo

Fyra dagar av jul, fyllda med mys, fina vänner, julklappar och ett stycke grankapning. Allt förpackat i en fin liten video med snöre runt! Prenumerera

Att coacha en deltagare i årets Robinson

Hanna är en av deltagarna i årets Robinson! Och en av mina coachingklienter! Hanna mailade mig i oktober förra året på jakt efter en coach.