En söndag i Midsommarkransen

Efter att ha sovit mig igenom större delen av lördagen och försökt hålla paniken inför den kommande veckan på en hanterbar nivå kände jag att det var dags att komma ut och se lite mer av världen denna söndag. Vet ni hur mycket lyx det är för mig att bara åka iväg en söndag utan tid att passa och bara göra det som faller mig in?

Jag och Leia tog sikte på Midsommarkransen. Jag älskar kransen, så jädra mysigt och speciellt nu när grönskan kommit åter är det som taget ur en Astrid Lindgren-bok. Det pågick innergårdsloppisar så vi flanerade runt, tittade på vaser och bebisar och sedan slog vi oss ner på café och drack kaffe och jobbade en stund. Det är ju faktiskt så att man blir så rackarns mer fokuserad när man jobbar någonstans där det inte finns något som distraherar.

Imorrn drar veckan med stort V igång. Det är bara fem dagar kvar till BBCON och det är mycket som ska klämmas in, nu håller vi tummarna för att alla de där järnen i elden inte bränner mig!

Loppis i Midsommarkransen

Titta på den här innergården alltså, drömmen!

Loppis i Midsommarkransen

Bara namnen på gatorna gör ju att man vill flytta hit.

Loppis i Midsommarkransen Emma Sundh

Bästaste Emma och hennes mage hade affär, jag hittade en liten vas på hennes bord som fick följa med hem!

Loppis i Midsommarkransen Loppis i Midsommarkransen

Vi svängde också förbi drömmiga Vintagefabriken där man kan köpa sådana här fina kartor! Jag ska bara få Linda att styla min lägenhet först så kanske detta passar in sedan!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Glöggmingel på gräddhyllan

Jag får höra ganska ofta att folk tror att jag lever ett ganska spexigt liv. Flådigt sådär med glam och resor och mingel och tjofräs.

Gravid vecka för vecka

En helt ny resa – Gravid vecka för vecka!

Idag har jag en ruskigt spännande nyhet att berätta – jag ska nämligen vara med i YouTube-kanalen Gravid vecka för vecka! På den kanalen delar

Hej från Stockholm!

God söndag från huvudstaden! Jag är i Stockholm i helgen. Nätverkar lite och träffar vänner, äter gott och dricker champagne i hotellbarer. Allt det där

En onsdag i mobilen

Hallå där vänner! Idag är det onsdag fast snart torsdag (klockan är halv tolv) och jag tänkte vi skulle köra en såndär ”superliveblogg” (fast inte