Söndagen som försvann

Söndagen som försvann

Sådana här dagar går inte till historien. Det är sådana dagar man faktiskt typ inte minns alls. För jag sover mig igenom dem, alternativt tittar på skräp-tv. Just den här söndagen mådde jag dessutom helt vansinnigt illa mest hela tiden. Inte på grund av hoolabaloofestande igår utan av den trista anledningen att jag glömde ta min medicin igår kväll. 🙄

Som många av er vet äter jag ju fortfarande anti-depressiva (venlafaxin) sedan min senaste sjukskrivning för utmattningsdepression 2011. Jag har inte slutat för att.. tja.. det har väl aldrig varit läge. Jag har aldrig varit ”på topp” och det har känts som att jag behövt vara på topp för att kunna sluta. Min läkare påpekade senast jag var där att många som varit deprimerade två gånger äter antidepressiva hela livet ut eftersom risken för återfall är så stor.

Samt att det är en jävla process att sluta med den här typen av medicin då abstinensbesvären inte är att leka med. Något jag blev plågsamt påmind om idag. Igen.

Jag kom hem från Stockholmsresan igår kväll runt 20. Kom inte längre än till sängen där jag totaldäckade av trötthet och låg kvar till ungefär lunchtid idag. Jag glömde således att ta medicinen igår kväll. Runt 16 idag började de välbekanta blixtrarna komma framför ögonen och yrseln och sedan kom illamåendet som ett brev på posten. Visst i fan.

Sedan dess har jag åter igen legat i sängen. Nu är jag uppe och försöker fixa lite käk så att jag inte blir ännu mer illamående av hunger.

Jösses vilket fantastiskt inlägg. Inte mycket som slår realtid.  Men du fick i alla fall se utsikten från mitt nya sovrum!

3 svar

  1. Usch, vad jobbigt. Jag har min dosett liggande på en utvald plats i köket så att jag aldrig ska missa mina mediciner. Ibland har jag även larm. Vet en del som har sina mediciner på handfatet i badrummet också. Badrummet brukar man ju besöka några gånger per dag iaf. Hoppas du mår bättre idag!

    1. Jag HAR koll i vanliga fall, tar alltid innan jag ska gå och lägga mig. Men denna gång tänkte jag ”äsch, jag tar den imorrn bitti, orkar inte packa upp” och sen glömde jag. Om rutinerna är där de är så är det ju lugnt! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Torrflottis

  Jag blir galen på min hårbotten. Den är frisk och glad ungefär tre veckor per år, resten av tiden är den som är trotsig

En torsdag i Hyde Park

Som ni vet var jag ju i London för två veckor sedan (första delen av den resan hittar du här) och på torsdagen hade jag