Stekt kräfta coming up!

Stekt kräfta coming up!

Soffis har gett sig tusan på att hon ska släpa ut mig i den 30-gradiga indianvärmen och sola. Jag. Sola. Jag som inte äger ett enda solvänligt pigment, iaf inte i mina ben. Men off we go till Almenäs, där ska vi ligga och steka våra blekfeta kroppar och spana på mindre blekfeta snyggos som spelar beachvolley och spänner sig.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fem grader i vattnet och tusen i själen

Vinterbad alltså. Vem kom på en sådan tokig sak? Det är verkligen heldumt. Och helt underbart. Sara och Katta var ju och hälsade på mig

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….

En alldeles speciell lördagsmorgon.

Idag är en alldeles speciell lördagsmorgon. För idag släpps Social Brand Lab, onlinekursen som jag arbetat som en liten iller med det senaste halvåret. Jag