Stekt kräfta coming up!

Stekt kräfta coming up!

Soffis har gett sig tusan på att hon ska släpa ut mig i den 30-gradiga indianvärmen och sola. Jag. Sola. Jag som inte äger ett enda solvänligt pigment, iaf inte i mina ben. Men off we go till Almenäs, där ska vi ligga och steka våra blekfeta kroppar och spana på mindre blekfeta snyggos som spelar beachvolley och spänner sig.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Magasin Giveälvdal

Mitt första tidningsomslag!

När jag skrev mitt inlägg om 2021 härom dagen glömde jag ju en rätt stor grej som hände 2021. Mitt första tidningsomslag! TA-DA! Jag har

Vintersolstånd

Nu vänder det. NU. Eller imorrn bitti. 05.19 för att vara exakt. Då är det så mörkt som det bara kommer bli. Men sen kommer

63. Kristin ”Krickelin” Lagerqvist

På Västkusten hittar vi bloggentrepenören Kristin Lagerqvist. För 10 år sedan startade hon sin blogg som en hobby. Då hade hon varken mejladress eller datorvana, och inte heller någon aning om att det var starten på en karriär inom sociala…