Stekt kräfta coming up!

Stekt kräfta coming up!

Soffis har gett sig tusan på att hon ska släpa ut mig i den 30-gradiga indianvärmen och sola. Jag. Sola. Jag som inte äger ett enda solvänligt pigment, iaf inte i mina ben. Men off we go till Almenäs, där ska vi ligga och steka våra blekfeta kroppar och spana på mindre blekfeta snyggos som spelar beachvolley och spänner sig.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Onsdag och torsdag – fullt bagage och fullmåne

Hejhej här kommer ännu ett försök till semi-realtidsbloggande! Det här är ju min favorittyp av blogginlägg att läsa själv – alltså typ Instagram Stories fast

Vecka 43 | Årsstämma och årsdag

Jag känner att jag skjuter upp mitt liv. Väntar på att jag magiskt ska få fler timmar per dygn eller självdisciplin nog att göra mer

Sista veckan i april.

God tisdag vänner! Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här