051027-colour.gif

TA-DA!!

Vad tycks? We likey? Folket på jobbet likey a lot! Jag fick en massa positiva kommentarer av alla, min chef undrade ett tag om det var en ny tjej bakom skrivbordet. Same girl, different hair!

Jag fick dock en liten chock när jag sömndrucken fick syn på mig själv i spegeln imorse. Men jag vänjer mig, färgen blev jättefin, rätt mörkt brun med lite rött i, eller ganska mycket rött. Linda likey.

Bageriet här nere på hörnet gör mumsiga ciabattas på fredagar så nu ska jag mumsa ciabatta med ost och korv och titta på Gilmore Girls i mitt nya hår.

18 svar

  1. Intensivtoning x 2. Började med mahogny och la brun mahogny ovanpå det för att undvika missfärgningar. Men mitt hår suuuuger åt sig toningar så de går aldrig ur iaf! 🙂

  2. WOW, snyggt! Jag har själv varit blondin i hela mitt liv tills jag för ett år sedan blev brunett! Jag trivs som fisken i vattnet. 🙂 Ångrar mig inte en sekund!

    Ser att du också är i ”Madonnamood”. *me like*

  3. Hua… urläckert jö… Hrm, nu vill ju jag byta färg ju… Hm, kan man färga håret var och varannan dag??? hihihi… Själv valde jag den bruna, med ljusa slingerikrokar… Men fick sedan lägga till ytterligare slingerikorkar under helgen… Hm, då kan man inte byta va? Men, jag blir avundsjuk… 🙂 Du ÄR urläcker… passar till max i den färgen, det ÄR du… BASTA! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett avsked.

När vi passerade Hudiksvall låg snön vit på marken, såhär i början av maj. Lövträden hade börjat slå ut och snön hängde tung över trädkronorna.

Nu åker vi!

Jag är ju inte en planerare, som du vet. Detta kan dock leda till lite oväntade händelser, som att man lägger rivning av ett innertak samma vecka som man ska påbörja sin lansering och sedan blir det så att man sitter och jobbar i ett kontor täckt av byggdamm.

Uppdatering om Leia

Det är måndag och den här helgen har varit all the feels. Om du hängt med så vet du att jag var med Leia akut