Tystnaden lägger sig

Tystnaden lägger sig

Förbannade jävla skitkommentarer. Nåt hände när jag bytte server för nu funkar det inte att kommentera. Eller rättare sagt så funkar inte permalänkarna. Nått med rättigheter. Nått som jag inte fattar. Nån som har Movable Type som kan upplysa mig? Nä, just ja. Det kan ni inte. För kommentarerna funkar inte!

Pratade precis med C i telefon. Han åker till Tyskland imorrn. Han mår skit. Och allt är mitt fel. Jag ska hålla mig borta. För när jag finns i närheten så påminner jag honom om allt skit som varit. Han är viktigare än vi. Är det kanske den sanna definitionen av kärlek? Att sätta honom före oss?

Update!
Nu funkar kommentarerna igen. Snälla kommentera, jag saknar er! 🙂

6 svar

 1. Håller tummarna för att praktiken blir bra, att den ger vad det är tänkt.
  Kan inget om Movable Types eller vad det nu var, så här får du ingen hjälp… 🙁
  Ha en fin dag!

 2. Åh jag har saknat att kommentera! Jag vet inte om det är äkta kärlek att låta någon vara ifred, det är svårt svårt svårt. Men kom ihåg att han är den enda som kan lösa sina problem och du är den enda som kan lösa dina. Massa kramar

 3. Tänk att kärlek ska vara så svårt… Du är otroligt stark som ”orkar” ge honom egen tid när man helst vill sitta brevid och se och röra vid sin kärlek. Stor kram

 4. Kattis > Tack, men som du nu vet gick det åt skogen.. 🙁

  Agneta > Jag vet. Men som sagt.. svårtsvårtsvårt. Tack för kramarna!

  Kia > Jag känner mig allt annat än stark här.. men tack.

  Linda > Ska göra det, när jag vet hur jag ska formulera det! 😉

  Linda K > Jag vet, varför ska Sverige vara så stort??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

90. Att våga göra folk förbannade med Alejandra Cerda

Med sin tydliga nisch och sin engagerade målgrupp är Alejandra Cerda är ett perfekt exempel på en micro-influencer. Hon är inte rädd för att stå för sina åsikter och driver sina kanaler under namnet Jandi heart eco och skriver främst om hållbarhet och …

Vecka 45 | London och Berghs och Ångestpodden

Förra veckan fick jag skriva äntligen skriva ”international speaker” på visitkortet. Jag vet inte riktigt hur och när jag ska använda mig av det (jag