Vägen till Broadway – del 1

Vägen till Broadway – del 1

I april/maj ska jag till New York och se Julia göra sin debut på Broadway. För er som inte vet har jag varit Julia-fanatiker i ca 15 år så detta är verkligen once-in-a-lifetime för lilla Linda. Jag har varit i NYC en gång innan, sommaren 2003, så denna gången kan jag skippa Empire State och alla tråkiga museum och bara släppa loss.

Sökes! Resekamrat. Jag har ingen som vill följa med. Visst, tonvis med folk från forumet ska åka och dem kommer jag ju träffa där. Men hur kul är det att sitta 8 timmar på ett flygplan själv (x2), bo själv på hotell och äta middagar själv? Inte alls? Så, vill du följa med? 😉 Krav: Måste avguda La Julia (gilla duger), shopping, partying, god mat, jaga kändisar och annat som gör NYC till NYC. Sugen, någon? 🙂

Ett svar

  1. My god vad avis jag blir! Det låter ju hur kul som helst att åka dit. Tyvärr kan jag inte följamed därför att jag inte direkt är någon Juliafanatiker så jag får nog stanna hemma (så det beror inte alls på att jag är helt pank typ). Hehe. Hoppas du hittar någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Övik

Mot Stockholm

Nu sitter jag på tåget igen tillbaka till Stockholm. Som alltid med blandade känslor men den här gången ändå med hopp om förändring. Jag har

Kickoff

Regntäcket ligger grått över Stockholm och idag  och imorgon ska vi ha kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Jag är galet pepp och