Vecka 42 | ”Ledighet” och föreläsande

Förra veckan skulle stavas ”ledighet” efter en otroligt intensiv galaperiod men det gick sisådär med det. Efter två dagar har jag en tendens att bli lite rastlös! Och förlåt för sen veckosammanfattning. #lifvet

Ögonblick från veckan som gått:

2017-10-21 09.49.02

Veckan inleddes med att jag tvingade mig själv att ligga i sängen så mycket som möjligt och jobba så lite som möjligt efter galan. Men det gick ju så klart inte eftersom en gala kräver uppföljning och spridning och jaja, ni vet. Men jag gjorde det mesta från sängen i alla fall. *stolt*

Efter alldeles för många dagar hemma satte jag på mig anständiga kläder och ett ansikte och åkte till Acast för att podda med Ida Warg! Vilken jävla stjärna hon är alltså. OCH ny PRO-medlem i Influencers of Sweden! Så glad att ha sådana proffs i medlemsskaran. Du kan lyssna på avsnittet här!

2017-10-19 15.33.52

Efter podden med Ida mötte jag upp Oskar i Sturegallerian och fikade och pratade om livet. Vi har inte hängt på evigheter så det var jättemysigt. Oskar är ju med och driver Teaterlistan, en skitsmart tjänst för den som vill maxa all kultur som Stockholm (och Göteborg) har att erbjuda. Jag ska bli medlem så fort jag får någon typ av fast inkomst.

2017-10-19 15.04.51

Omnomnom.

2017-10-19 15.05.43

Jag övade på min boksigneringssignatur och Oskar tyckte den var otydlig. Sedan skrev han sin egen (till vänster). Sten i glashus etc.

På fredagen åkte jag till Jönköping över dagen.

2017-10-20 13.01.45

Det var lite grått men Vättern är alltid Vättern.

2017-10-20 13.38.01

Jag skulle föreläsa på ett event som Science Park höll i. Men jag kom lite tidigt (!!!!) så satt och jobbade medan det korkades upp bubbel. Himla gemytligt.

När jag åkte hem köpte jag med mig en Harper's Bazaar och förundrades över att de informerade om vilken parfym Julia Roberts hade på omslaget. Jaaa hon är the face of Lancôme men alltså….

Sedan blev det helg och jag vandrade mest runt i löv och gjorde ingenting.

En dag sprang jag också in i ett badkar fullt med kattkuddar. Tror det är så här himlen ser ut. Dock mindre stirrigt.

Blandade tankar från veckan:

» Event/projektbaksmälla is a real thing. HerreGUD så låg jag var dagarna efter Stora Influencerpriset. Hade nog inte riktigt återhämtat mig förrän en vecka efteråt.

» Jag har köpt ett doftljus som luktar sandelträ (sandalträ? sendelträ? Sandal wood.) och det luktar man i hela mitt hem. Lite trevligt som omväxling.

Tipselitips:

» Jennifer ger SEO-tips inför julen och det gör mig så pepp på att gräva ner mig i titlar och url och länkstrategier!

Förra året då?

» Då hängde jag i Malmö på Internet i Fokus och hade meetup med Better Bloggers som precis skulle gå i graven…

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Midsommar 2015

Fyra av mina bästa midsomrar

Glad midsommar! Jag tänker vi inleder denna årets längsta dag (ÄLSKAR att sommarsolståndet och midsommarafton sammanfaller i år) med att kika tillbaka på fyra av

Halva vecka 21 i 13 bilder

Härom dagen kikade vi ju på första halvan av förra veckan, då jag var i Göteborg och pratade på ”Världens farligaste möte”. Idag tänkte jag

Nyår

En nyårsafton i Eldsmark

2020. Välkommen du nya decennium! Två dagar in i det nya året och allt känns precis som vanligt. Konstigt va? Är det bara jag som