VLOG: I köket med Made by Mary

VLOG: I köket med Made by Mary

Jag tror inte jag har skrattat så mycket, som jag gjorde under inspelningen (och redigeringen) av den här vloggen, på väldigt länge. Jag och Mary verkar onekligen vara det perfekta vlog-paret, hon med kunskapen och jag med flamset.

The set up – jag åkte hem till Mary för att lära henne videoredigering och i utbyte lärde hon mig att göra egna snack bars, rimlig uppdelning. Så vi tog över hennes kök, vissa saker gick rätt, men jättemycket gick tokigt och på grund av det får ni en himla rolig video. Samt – hur uttalar man egentligen dadlar?

Receptet som vi gör i videon hittar ni på Marys blogg!

Jag hoppas att ni tycker om videon för jag tyckte väldigt mycket om att göra den. Klicka på hjärtat här nere om ni gillade den!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nomineringarna är här!

Idag offentliggjordes nomineringarna till Stora Influencerpriset 2018! I år har jag suttit med i juryn och tagit fram de här grymma finalisterna och jag är

Höstfin i håret

Jag har klippt mig! Och även fast det bara var typ i maj jag klippte mig sist så känns det som en evighet. Och det

Att bygga ett trädäck

I flera somrar nu (eller de fyra som jag bott här) har jag längtat efter att ha ett trädäck i trädgården. På verandan har jag