Datasaker på nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon

Hej hörrni!

Imorse var en spännande morgon (och en tidig sådan) – jag var nämligen med på Nyhetsmorgon och pratade om min bok – ”Yrke: Influencer”! Det var också premiären för min nya jobbtitel – influencerstrateg! Jag tänker att den passar bra på det mesta jag kommer jobba med nu – men mer om det i ett eget inlägg!

Jesper Börjesson och Jenny Alversjö var morgonens programledare och vi pratade så klart om boken, om gymnasieministerns korkade uttalande och så fick Jenny ett skrattanfall efter att hon ställt en fråga om hur vi i Sverige är duktiga på det här med ”datasaker”. Så de sista minuterna garvade vi mest – underbart avslappnat!

Här kan du se hela intervjun!

Ska vi kika lite på hur det såg ut bakom kulisserna med? 

Klockan ringde kvart i sex och jag hade somnat runt halv två. Inte en optimal uppladdning för en tidig morgon, men så kan det bli ibland. Det var i alla fall bara att kravla sig upp, gå ut en sväng med Leia och gräva fram något representabelt ur garderoben.

Var på plats i TV4-huset strax efter sju och slussades rakt in i sminket. Den här gången hade vi mycket tid på oss, samt att jag hade lagt basen själv hemma, så det blev riktig deluxebehandling – skönt! Makeupartisten använde NYX contourpalett på mig och jag blev lite sugen på att själv klicka hem den!

Världens finaste läppglans från Jane Iredale satte hon också på mig. Needs it!

Färdigpiffad och redo för soffan!

Kolla vilket gäng va!

Jag la också upp rätt mycket från morgonen på Instagram Stories och har nu lagt det som en ”höjdpunkt” så den ligger kvar i min profil. Kika här vettja!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

19 svar

  1. Haha, man ser verkligen att du försöker hålla inne skrattet där i slutet! Tyckte att du var proffsig i alla fall. Bra jobbat!
    Personligen är jag lite skeptisk till det här med Influencer-utbildning. Tyvärr, enligt min erfarenhet efter att ha jobbat som lärare ett tag, så vill ungarna mest bli Youtubers och bloggare för att bli kända, resa jorden runt i business class och vältra i rikedom. Tycker att marknaden redan är ganska mättad. Det finns ju inte ens jobb till hälften av alla som utbildar sig till journalister exempelvis. Vi behöver snarare fler utbildade lärare och läkare i framtiden för just nu är det katastrof på den fronten.
    Hur tänker du i den frågan? Vore intressant att höra 🙂

    1. Absolut, men jag tror inte att personerna som blir lärare eller läkare är samma personer som satsar på ett yrke som influencer. Och gymnasieutbildningen är högskoleförberedande så man ”tappar” inget genom den. Jag tror att man måste satsa på det man själv tycker är roligt och brinner för, oavsett. Utbildningen till influencer innehåller ämnen som entreprenörskap och foto, exakt samma som när jag gick media på 90-talet. Så det är ingen tramsig utbildning, det är en mediautbildning. Varför anses den vara mindre seriös för att den heter ”influencer” istället för ”social media strateg”? Då hade ingen reagerat så här.

      Summa summarum – det ena utesluter inte det andra. Vi kommer inte få färre läkare eller lärare för att det nu finns influencers. Snarare fler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vilmer

Juli

Det spöregnar och blåser storm ute och jag känner att hela den här sista sommarmånaden har regnat bort? För augusti ska ju vara en sommarmånad?

Morgondimma

Jag har inte haft så mycket inspiration att fota i sommar. Har drabbats av jämförelsesjukan och fastnat i perfektionshets. Vilket ju leder till ingenting. Det

5 kommande Instagramfunktioner 2019

Det händer mycket i vår favoritapp – Instagram! Under året kommer en speciell kontoprofil för dig som är influencer, du kommer kunna skapa egna filter