Vecka 15 | Valpar, urskog och en sväng till Umeå!

Hallå vänner!

Det är måndag och jag är ärligt talat inte alls på banan. Jag vet inte om det är våren eller pollen eller vad det är som händer men jag är så ofantligt trött och låg och hittar inte energin jag verkligen behöver just nu. Jag borde vara rejält på säljoffensiven men hjärnan är bara mos och jag kan inte hålla ögonen öppna. Riktigt frustrerande!

Jag tänkte att vi skulle kika på en liten sammanfattning av vad jag gjorde förra veckan!

Veckan började med en härlig cofficedag på Klara med Clara, haha! Vi körde en live i InoS FB-grupp och uppdaterade medlemmarna lite på vad som hänt de senaste månaderna, det är så härligt när vi faktiskt är i samma stad, jag och min tf ordförande! 🙂

20180409_172302

20180409_172317

När jag skulle gå hem sprang jag på Sabina och hennes nya lilla valp Nala! Alltså HUR GULLIG?! Älskar side eyet som jag får på andra bilden med, haha!

20180409_172621

På väg till tunnelbanan gick vi förbi Åhléns. Dagarna innan var ettårsdagen för terrorattentatet på Drottninggatan så folk hade lämnat blommor.

20180411_192245

På tisdagen åkte jag upp till Övik och på onsdagen var jag och Rania ute i Skuleskogen och fotade! Jag har tagit en massa fina bilder som ni ska få se i ett eget inlägg men jag måste bara visa några mobilbilder. Titta utsikten!

20180411_190124

Det var vansinnigt mycket snö kvar, vi gick alltså ungefär i höjd med räcket, en dryg halvmeter upp i luften. Insane!

20180411_202732

När vi kom tillbaka till bilen välkomnades vi av den här solnedgången.

Och tillbaka i Övik åkte vi upp på Varvsberget och knep det sista av samma solnedgång. Snart får jag bo här alltså. Lyxen.

20180412_094413

På torsdagen var det dags för anledningen till min Norrlandsresa – jag skulle nämligen föreläsa om Influencer Marketing för kommunikationsavdelningen på Umeå Universitet! Här visar jag ett case för deltagarna, Therése Lindgren och Teknikföretagen – så bra!

Efter föreläsningen åkte jag ner på stan, träffade en kompis och åt lunch på Nya Konditoriet. Jag var dock så bisarrt trött eftersom jag hade klivit upp klockan fem för att göra mig i ordning och köra upp till Umeå så jag vet inte hur trevlig jag var.

20180412_132352

Symmetri. <3

20180413_133907

På fredagen åkte jag ut till Nötbolandet och till Ellinor! Vi skulle plåta ny bloggheader till henne men först skulle vi plocka upp rekvisita!

Ellinor bloggar en hel del om loppis och detta är hennes pride and joy, hennes kopphylla! En hel del dyrgripar alltså!

20180413_134940

Utsikten från huset på Nötbolandet, det är ju så man tuppar av.

20180413_155617

Och så åkte vi ut till Kvaved och fotade och sedan åt vi upp rekvisitan i solen. Mjum.

20180414_133236

På lördagen hjälpte jag min kära vän Jenny som driver Fru Hellmans Choklad att fota en chokladprovning hon hade under Höga Kustens Smakmässa som ägde rum i Övik i helgen. Alltså nörderiet som kom fram under denna provning, jag älskar det så oerhört mycket!

PSX_20180414_105620

Och sedan åkte jag tillbaka till Stockholm igen. Nästa gång jag åker upp blir det för att stanna.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Höstfin i håret

Jag har klippt mig! Och även fast det bara var typ i maj jag klippte mig sist så känns det som en evighet. Och det

Det krävs inte så mycket

Det är lördag i början av oktober. Efter vad som känns som en evighet av regn och gråttgråttgrått visar sig solen äntligen och termometern ligger

Triggerhappy

Det är onsdag, jag sitter på ett tåg till Skinnskatteberg där jag ska föreläsa ikväll och så läser jag om Kenza som blivit anmäld till

Ljusets energi

Härom dagen lovade vädergudarna sol och efter mitt solnedgångsfail förra veckan sökte jag revansch. Så jag ställde väckarklockan, packade ihop kamera och stativ och åkte