Ett helt år


Det blev en lite annorlunda kväll ikväll. Vi har nämligen haft ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden! Så jädra smidigt att kunna sköta allt online och Cecilia har styrt allt med järnhand och stenkoll. Så skööönt att ha så kompetenta människor runt sig!

Om två dagar fyller InoS ett år. Helt sjukt. Det känns så mycket längre. Vi har hunnit med så galet mycket på ett år, när jag tänker på allt vi åstadkommit blir jag så stolt! Nu har vi alltså utökat styrelsen med fem personer så vi är nu NIO totalt. En liten blygsam ökning på 125%. Och nästa vecka ska vi ha två dagars kickoff med alla förtroendevalda, är SÅ taggad för det, få brainstorma och lära känna alla nya. 

Vi går in i en helt ny fas nu med garanterat mer växtvärk. Men bring it on säger jag bara. Nu kör vi!!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Cellbes

Syjunta i Örnsköldsvik med Cellbes

Reklamsamarbete med Cellbes För en massa månader sedan, i kallaste januari, var Cellbes på plats i Övik för att fota sin vårkampanj “Vi är Cellbes”!

Blomsterpill och meditation

Hej vänner. Jag är så trött att jag ser i kors. Även om jag försökt använda helgen till återhämtning (hur man nu tror att man

Idag faller löven

Kära dagbok, Idag är det måndag och jag har haft en tokmysig helg! Det har varit så soligt och fint men ändå krispig luft, precis

Föreläsning Bukarest

En sväng till Bukarest

Förra veckan gjorde jag min första internationella föreläsning. Och det gick över förväntan! Hör här: Jag var inbjuden till Influencer Marketing Conference i Bukarest, Rumänien,