Det blev en lite annorlunda kväll ikväll. Vi har nämligen haft ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden! Så jädra smidigt att kunna sköta allt online och Cecilia har styrt allt med järnhand och stenkoll. Så skööönt att ha så kompetenta människor runt sig!

Om två dagar fyller InoS ett år. Helt sjukt. Det känns så mycket längre. Vi har hunnit med så galet mycket på ett år, när jag tänker på allt vi åstadkommit blir jag så stolt! Nu har vi alltså utökat styrelsen med fem personer så vi är nu NIO totalt. En liten blygsam ökning på 125%. Och nästa vecka ska vi ha två dagars kickoff med alla förtroendevalda, är SÅ taggad för det, få brainstorma och lära känna alla nya. 

Vi går in i en helt ny fas nu med garanterat mer växtvärk. Men bring it on säger jag bara. Nu kör vi!!

7 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej vågkluck! Jag har saknat dig!

Bara för en vecka sedan gick det inte att gå här för snön var fortfarande så djup. Nu är den nästan borta. Så i förmiddags

Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset

Ensam är inte stark

Ibland är man med kollegorna på flott kalas. Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset. Att jobba som influencer kan se ut som världens mest

81. Hur blir du en influencer?

Så du vill bli influencer? Vad kul! Det är ju världens roligaste yrke (tycker jag) där du får blanda alla dina kompetenser och egenskaper. Att du dessutom får möjligheten och friheten att själv bestämma över din tid – det är bara en stor bonus!En sa…

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!