Ett helt år


Det blev en lite annorlunda kväll ikväll. Vi har nämligen haft ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden! Så jädra smidigt att kunna sköta allt online och Cecilia har styrt allt med järnhand och stenkoll. Så skööönt att ha så kompetenta människor runt sig!

Om två dagar fyller InoS ett år. Helt sjukt. Det känns så mycket längre. Vi har hunnit med så galet mycket på ett år, när jag tänker på allt vi åstadkommit blir jag så stolt! Nu har vi alltså utökat styrelsen med fem personer så vi är nu NIO totalt. En liten blygsam ökning på 125%. Och nästa vecka ska vi ha två dagars kickoff med alla förtroendevalda, är SÅ taggad för det, få brainstorma och lära känna alla nya. 

Vi går in i en helt ny fas nu med garanterat mer växtvärk. Men bring it on säger jag bara. Nu kör vi!!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Välkommen Luna!

Nu är det nästan en vecka sedan hon kom in i mitt liv. Lilla Luna. Fluffig och yvig och mild och så mycket kärlek. Jag

When you pay, you pay attention

Det här citatet har blivit min nya ledstjärna när det gäller att ta betalt för mina tjänster. ”When you pay, you pay attention”. Det är

Nordic Face Awards

För sisådär dryga två veckor sedan var jag på kalas. Det var NYX som höll det alldeles lysande kalaset Nordic Face Awards där Nordens bästa

VLOG: Jag gjorde det igen! #fail

Förra veckan var jag i Göteborg och rände på Mediedagarna och Bokmässan och red på en häst. Så här såg det ut! Prenumerera på min