Det blev en lite annorlunda kväll ikväll. Vi har nämligen haft ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden! Så jädra smidigt att kunna sköta allt online och Cecilia har styrt allt med järnhand och stenkoll. Så skööönt att ha så kompetenta människor runt sig!

Om två dagar fyller InoS ett år. Helt sjukt. Det känns så mycket längre. Vi har hunnit med så galet mycket på ett år, när jag tänker på allt vi åstadkommit blir jag så stolt! Nu har vi alltså utökat styrelsen med fem personer så vi är nu NIO totalt. En liten blygsam ökning på 125%. Och nästa vecka ska vi ha två dagars kickoff med alla förtroendevalda, är SÅ taggad för det, få brainstorma och lära känna alla nya. 

Vi går in i en helt ny fas nu med garanterat mer växtvärk. Men bring it on säger jag bara. Nu kör vi!!

7 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vintern kom till Sthlm

Vilken lycka! Ni som följer mig på Instagram stories såg kanske hur jag lycklig som ett litet barn nynnade ”vi se det snöar” när jag

Födelsedagsfest

”Livet är som karaoke – jävligt kul!”

Jag älskar födelsedagar. Speciellt mina egna. Och ännu mer älskar jag när man fyller år en måndag, får ha fika-kalas med släkten på söndagen innan,