Instagram: Februari i mobilen

Instagram: Februari i mobilen

Jag missade att re-cappa januari ur mobilen men vi hoppar helt enkelt det och går direkt på februari istället. Okej? Let's go.

Februari började med att Jenny slutade. Det var himla sorgligt men hon lämnade fina lappar lite här och där som gjorde saknaden lite mindre. Och isen låg vackert över Stockholm.

Det var fasligt kallt och jag gömde mig i halsduken. Fast tog av den för #tweetupsthlm, en mycket angenäm afton med en hel drös sköna twittrare.

En måndag gick jag på Internetstrategidagen och en tisdag riggades det för mitt första Vinkritikerna.

Jag hängde med Sara och Jesper på #ssmx och sedan åkte jag till Finland en stund, bodde på snajsigt hotell och jobbade.

En fredag hängde jag med bästa Hanna och drack galet gott vin. Och så var jag lite lockig en stund.

Jag och Sanna champagneprovade lite en torsdagskväll och sedan gick jag på Vasamuséet för första gången.

Sedan åt jag galet god brunch på Sirap och så sken solen på Hötorgsloppisen en söndag och våren gjorde ett litet gästspel. Och sedan blev det mars.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Styrelsekonferens

I torsdags och fredags var det dags för styrelsekonferens/kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Vi hade ju, som ni vet, ett extrainsatt årsmöte

60. Maria Soxbo/Husligheter

Maria Soxbo är journalist och sedan ett decennium tillbaka bloggare på husligheter.se. Maria har varit i centrum av bloggosfären sedan sin tid som chefredaktör för Modette för 10 år sedan och har även skrivit en bok om modebloggsfenomenet, ”Dagens…

Första veckan av 2020

Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var vi inne i ett helt nytt decennium och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.