event. Träning & Hälsa

Blogger Boot Camp 2015

Jösses, idag är vaderna stumma alltså! En annan har ju inte tränat kondition på evigheter så även om jag bara körde ett pass så var det tillräckligt för att väcka delar av kroppen jag hade så smått glömt fanns.

I lördags var det alltså dags för den 8:e omgången av Blogger Boot Camp, min andra (se förra årets här). Ett skönt gäng bloggare och bloggläsare samlades på KTH-hallen för att avnjuta en dag av träning, föreläsningar och peppigt häng. Så grymt bra ordnat av Sofia och Mela och deras Träningsevent.se!

Foto-2015-03-14-12-25-52

Min dejt för dagen var, liksom förra året, världens bästa Sara!

150314 - Blogger Boot Camp

Jag kom lite sent (efter en underbar morgonpromenad i skogen med Leia) och hoppade direkt in i min föreläsning! Jag pratade om varumärkestänk kring bloggen, video kommer snart på Better Bloggers!

150314 - Blogger Boot Camp

Sedan var det lunch och kaffet avnjöts ute i solen, helt underbart väder!

150314 - Blogger Boot Camp

Soldyrkande träningsbloggare. <3

150314 - Blogger Boot Camp

Efter lunchen var det dags för passet jag varit galet pepp inför sedan det offentliggjordes – Jive Explosion med Let’s Dance-veteranen – och vinnaren – Annika Sjöö.  Hon hade sett min föreläsning så vi passade på att ta en bild innan vi båda blev helt svettiga.

150314 - Blogger Boot Camp

Sedan var det ÖS som gällde. Jag har problem med ett knä så var orolig att jag inte skulle kunna köra på men det gick jättebra! I jive skuttar man ju mer eller mindre hela tiden, därav aningen stumma vader idag. Men SÅ värt det. Foto: UppochHoppa/Träningsevent.se!

150314 - Blogger Boot Camp

Så GALET roligt pass och Annika var en grym instruktör. Här är hela tappra truppen efter passet. Foto: Annika Sjöö

150314 - Blogger Boot Camp

Sedan var det dags för Sofias föreläsning om sälj och mediakit. Hon har sammanfattat det på sin blogg, grymt intressant!

150314 - Blogger Boot Camp

Jag tycker så mycket om den här bilden på Kattis, hon var verkligen en krigare hela dagen. Så skönt gäng, det där MoveItMama! Foto: UppochHoppa/Träningsevent.se!

150314 - Blogger Boot Camp

Så här såg den grymma goodiebagen som jag fick med mig hem ut. Älskar goodiebags som till större delen består av saker man kan äta = användbara saker. Har redan huggit in på teet från Friggs, nom! Foto: UppochHoppa/Träningsevent.se!

Det här inlägget är en del av #blogg100
Dag 14/100 – Inlägg 18/100


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    uppochhoppa // traningsevent
    Monday, March 16, 2015 at 8:28 pm

    Vad bra att knät höll för skutteliskutt! Du får boka in dig hos David på löparakuten, han var och är en hjälte som fixar det mesta! Så kul att ha dig med i år igen och tack för din medverkan med föreläsning. Det vore ju fint att kunna klona sig själv, hade som velar både lyssna och dansa med dig! Kram

  • Leave a Reply