Listor

Lördagslistan

Säg något som du är stolt över men som du aldrig får tillfälle att skryta om:
Jag gick en filmskådespelarkurs en gång. Halvvägs in i kursen skulle jag hålla en monolog på en A4 på engelska och när jag var klar grät alla. Läraren, en Woody Allen-typ, sa att jag hade “fattat grejen” och hade helt rätt approach till skådespeleriet. Jag gick aldrig tillbaka efter det, klarade inte av pressen och den potentiella besvikelsen i en uppföljare.

Vilka är dina ofta använda emojis?
Min iphone meddelar att det är dessa:

iphone

Glad för det mesta liksom?

Vad gjorde du igår kväll?
Tittade på “Let’s Dance”, jobbade och klappade djur. Det var en otroligt lugn och långsam fredagskväll.

En bild som symboliserar denna dag:

Foto-2015-04-25-13-38-49

Vad åt du till frukost idag?
En smoothie på kvarg, jordgubbar, banan, mandelmjölk och proteinpulver. Två hårdbrödsmörgåsar med ägg. Standardfrukosten med andra ord.

Vilket är ditt lyckonummer?
13. Ibland lånar jag mammas som är 17.

Hur såg du ut som artonåring?

14863507161_e9f6443a18_o

Jag på min 18-årsdag med min dåvarande kille (t.v.) och min kompis Marcus (t.h.). De kom och överraskade mig uppklädda och fina och så gick vi ut och åt. Oklart om jag bytte om från min supercoola Championtröja innan.

Vilket är ditt senaste köp?
Jag köpte löparskor i veckan. Skitdyra var de. Men blå och fina. Och skitsnabba.

Är du allergisk mot något?
Jag tror inte det (ta i trä). När jag var yngre kom någon på att jag var allergisk mot dun men jag tror de hittade på. Sedan kliar det i munnen av färsk ananas men jag har hört att det gör det för alla.

Hur länge har du varit utan sömn som längst?
Uppåt 30-35 timmar tror jag. Det var någon gång då det var Oscarsgala och jag gick direkt till jobbet efteråt. Det gick ganska bra på måndagen men på tisdagen var jag helt kollrig i huvudet. Lite som jet lag.

Vilken tid på morgonen vaknar du?
Runt sju, halv åtta. Brukar ställa väckaren där i kring på vardagar och vaknar nu av mig själv precis innan.

Hur ser du oftast ut till vardags?

När jag visar mig bland folk? Ungefär så här:

Ett ord som du aldrig lyckas stava rätt:
Blandar alltid ihop ordningen på “ie” i “believe” och “receive”. Får alltid googla. Så även denna gång.

Lista lånad av Sandra.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Vi tar en lista idag | Hoppfull.nu
  Saturday, April 25, 2015 at 10:59 pm

  […] en lista hos Linda som jag lånar denna […]

 • Reply
  Sofia
  Monday, April 27, 2015 at 7:49 pm

  Kul med listor, tycker jag. Så även denna.
  Lustigt att jag är den som kommenterat inlägget om skådespelarkursen. Att jag läst dig så länge och att det finns “bevis” på det.. 😉 Men jag skriver typ samma igen, keep going girl! Tröttnar inte på din blogg. <3

 • Leave a Reply