IMG-20181205-WA0009

En kväll på OffCoff (mitt co-workingspacekontor!) med en sisådär 30 glada landsbygsföretagare föreläsandes om hur man vässar sina sociala medier? Jomen tack, jag har haft värre onsdagar! Vissa lyssnade på mig för tredje gången i onsdags och gick därifrån med orden ”jag lär mig alltid nånting nytt!” och det är banne mig ett betyg värt namnet!

Jag är så glad att det var så här jag fick komma hem till Övik igen. På en helt annan plats än jag lämnade. Till peppade människor och öppna famnar. Att jag, som hemvändare, välkomnades tillbaka utan några ”men nu äru väl sån där stockholmare” eller annat trams. Utan med öppenhet och tacksamhet att få ta del av den kunskap jag har att erbjuda. Så bra.

181205 - Föreläsning på OffCoff

Titta på dem. Hur kan man inte älska den här stan?!

Som alltför ofta glömmer jag det här med att föreviga mig själv så det är ju tur andra tog på sig det ansvaret!

IMG-20181205-WA0005

Jag mitt i en Elin-macka framför den gula väggen. Elin och Elin är två av stans finaste fotografer, spana in dem vettja!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Häng med på trädgårdsfix!

Den är här! Den bästa tiden på året är framför oss och i vår har jag för första gången någonsin en alldeles egen trädgård att

OOTD: London calling

Jumpsuit – River Island / Skor – River Island / Väska – Ulrika / Badge – Influencer Marketing Hub Conference   Så här såg jag

En blygsam gästrumsmakeover

Välkommen in i gästrummet! Det här rummet ligger ovanför köket och har varit lite av ett ”ställ-all-skit-som-inte-får-plats-nånstans”-rummet sedan jag flyttade in i huset för 1,5