Vecka 45 | London och Berghs och Ångestpodden

Förra veckan fick jag skriva äntligen skriva ”international speaker” på visitkortet. Jag vet inte riktigt hur och när jag ska använda mig av det (jag har inte ens visitkort) men lite bucket list moment var det allt.

Ögonblick ur mobilen från veckan som gått:

Vecka 45 började alldeles lysande med en sådan här strålande sol. Kylan bet lite hårdare i kinderna och jag blåste moln framför mig.

Jag låg kvar extra länge i sängen med den här och jobbade från mobilen för jag skulle ju inte få hänga med pälsbarnen på flera dagar. (Och om ni undrar, ja, det bor en katt här också med men hon vill liksom väldigt sällan vara med på bild.)

På tisdag kväll flög jag till London i den här plåtfågeln och ni har ju redan läst om att jag knappt ens nästan kom iväg.

Och så hängde jag hela onsdagen på Influencer Marketing Hub Conference och satt här i en panel och pratade om hur man hittar en perfekt match till sitt företag. Tjatade mig blå om relation och trovärdighet och mjuka värden samtidigt som jag matchade fåtöljerna väldigt bra.

Jag bodde hos den här stjärnan, Emelie, som också var med på konfan. Och så åkte vi Emirates Air Line cable cars från The Crystal där konferensen var och på andra sidan väntade ett fotobås där vi tog den här mycket oklara bilden. Det gick liksom inte att välja London?

På torsdagen hade jag en heldag i London som jag inledde på Harrods där jag tafsade på svindyra väskor och förundrades över hur mycket betalt man kan ta för en julgranskula.

Innan jag åkte hem tog jag en bild i taket i hissen i Emelies byggnad. Snajdigt va?

Och så flög jag hem igen sent på kvällen. Kom hem klockan två på natten och sju skulle jag upp igen.

För klockan nio skulle jag vara på Berghs och lajva lärare! Och jag var inte ens sen!!

Efter tretimmars lärarande (SÅ HIMLA KUL!) hetsade jag till Kungsholmen för att återförenas med Leia (och fota ett klistermärke tydligen) och sedan tillbaka till stan för att podda med…

… Ångestpodden! Vilka grymma tjejer alltså, det här blev nog den längsta podden i mannaminne. Och nu tror jag att jag har fått ordning på dem. Ida till vänster och Sofie till höger.. va?

Blandade tankar från veckan:

» London känns väldigt mycket som Stockholm. Förutom att de kör på fel sida. Och att alla pratar som i Doctor Who. I can live with that.

» Var går gränsen mellan dimma och moln? Jag tänkte på det när vi höll på att landa i London. Molnen var superlåga. Eller var det dimma? Är dimma bara moln på marken? Var går då gränsen? Finns det en höjdgräns?

Tipselitips:

» Ni vet fantastiska Homecoming som jag tipsade om förra veckan? Det ska bli en TV-serie!! Med JULIA ROBERTS!!!! *andas i påse*

 Förra året då?

» Förra året pratade jag i Riksdagen. No biggie liksom.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Två nya kycklingar i hönshuset!

Nu tycker jag att det är dags för lite gladare toner här på bloggen! Det var väldigt mycket död där förra veckan så därför är

När allt bara är.

Det kom lite mer snö igen. Men nu tror jag att vi kanske ändå hamnat i ”mud season”. Jag har haft sådan fruktansvärd ångest de

Vlog: Ladies on the Riviera!

Här kommer vloggen från Civezza och Ladies on the Riviera! Herregud vilken fantastisk vecka vi hade, jag har redan tittat på den här vloggen typ

När jag blir vuxen på riktigt

Det är så här jag vill leva när jag blir vuxen på riktigt. I ett fantastiskt hus med historia, men naturen bara utanför dörren, en