Länklove

Decemberutmaningen: 10 bloggar jag älskar

Jag kör vidare på Decemberutmaningen denna måndag och berättar om 10 bloggar jag älskar.

Alltså detta är ju egentligen en helt omöjlig lista att göra. Det finns ju så galet många fantastiska bloggar. Men jag har bestämt mig för att de bloggar jag listar inte bara ska vara bloggar som är bra eller intressanta eller välgjorda utan bloggar jag verkligen, innerligt älskar och som är personliga för mig.

Here we go!

1. Sandra Beijer

Alltså. Sandra är ju en person jag följt sedan hon började blogga mer eller mindre och hon är en av de få som aldrig tappar kvalitet, aldrig blir opersonlig eller tråkig utan alltid bjuder in en i den där bekanta, mysiga, familjära bloggvärmen. Sandra är min bloggcrush, now and forever.

2. Vanja Wikström

Det är inte bara hennes vardagsglädje, hennes fluffande och hennes otroligt gölliga unge som gör att jag gillar Vanjas blogg så himla mycket. Det är också att hon släpper in när hon inte mår bra och att hon bjussar på det innersta när hon är lycklig. Hon är liksom en så bra person. Klok. Och så är hon i min ålder och har lila hår ibland. Det känns bra.

3. Underbara Clara

Min fantastiska styrelseordförande måste så klart få vara med på listan. En perfekt blandning av klokheter, mysig inredning, avhyvlingar och mys har hon fått till, Clara. Jag gillar så klart det lite extra när hon ryter ifrån och tycker till, det är lite min favoritsak med Clara, att hon ser så vän ut men där bakom finns en jädra massa umph.

4. Jonna Jinton

Jag har sagt det förut, men det bästa ordet jag kan komma på för att beskriva Jonna och hennes blogg är “magi”. Hon är så genuin, så sårbar och så kärleksfull i sitt hantverk. Och då har jag inte ens börjat hylla hennes talang som fotograf och konstnär. En ljuvlig person är hon, rakt igenom.

5. Nevnarien

Hon är inte bara en fantastisk fotograf och en riktig nörd (love it), hon är också en sjukt bra vloggare och jag blir alltid så glad av hennes blogg. Elin är en person som inte alls var som jag hade tänkt mig. Jag trodde hon skulle vara lugn och seriös och sober och sådär och så är hon en sprallig medeltidsnörd! Helt fab.

6. Amanda Maria Josefina

Amanda är hittills den enda på listan som jag ännu inte har träffat IRL. Hon är medlem i Influencers of Sweden och vi har varandra på Facebook men vi har inte träffats än. Vi har dock löst planerat en coffice-dejt med våfflor på Älskade Traditioner och det kommer bli underbart. Jag tror nämligen att hon är lite som sin blogg och Älskade Traditioner; ljuvlig.

7. Teknifik

Elins blogg är en av de få som jag läser regelbundet som är rejält nischad. De flesta bloggar jag läser är nämligen rätt “lifestyle-iga” och handlar om allt möjligt. Varenda gång jag hälsar på hos Elin lär mig något nytt! Det kliar i prylfingrarna och jag vill ladda ner tonvis med nya appar och testa nya program. Elin är också någon jag verkligen beundrar för att hon gått från 0-100 med sin blogg på så kort tid med målmedvetenhet och beslutsamhet. Kudos!

8. Flora Wiström

Floras blogg är sådär “hej hallå vad mysigt livet är fast inte jämt” och det gillar jag ju så mycket. Att vardagen kan vara det bästa som finns men också rätt så jävlig ibland. Jag vill att min blogg ska bli mer som Floras. Mål för 2017.

9. LindbergEllen

Ellen har jag ju inte heller träffat IRL! Ellen är ny på min bloggläsarlista, jag upptäckte henne när hon blev medlem i Influencers of Sweden för inte så länge sedan. Hon är mitt uppe i en sådan där hemsk utmattning och jag hejar så mycket på henne och är glad att hon ändå verkar tycka om livet ganska mycket de flesta dagarna. Hon tar fina bilder och skriver om saker på ett sånt där sätt som känns som livet.

10. Whinar

“Smink som killar hatar”. Bara det liksom. Annahita är världens coolaste sminknörd som pluggar juridik och älskar dyr parfym. Det är skönhetsnörderi på så hög nivå och jag älskar det gränslöst.

Vilka bloggare älskar du? Ge mig tips!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Elin Häggberg // Teknifik
  Tuesday, December 13, 2016 at 2:17 pm

  ALLTSÅ! Sitter med stolt/rörd-tårar i halsen nu. Så otroligt fint och stort att få vara med på just denna lista, skriven av dig och i sådant proffsigt sällskap. Fy faen vad glad jag blir!!!!! TACK ❤️❤️❤️❤️❤️

  • Reply
   La Linda
   Sunday, December 25, 2016 at 9:49 pm

   Åh va glad jag blir att DU blev så glad! KRAM!

 • Reply
  Jonna
  Tuesday, December 13, 2016 at 2:40 pm

  Men åhhh…LINDA!!! Det här värmde så enormt mycket i hjärtat <3 Vilken ära. TAck finaste du. Du gjorde mig så förbaskat glad nu. MASSOR med kramar och kärlek <3

  • Reply
   La Linda
   Sunday, December 25, 2016 at 9:49 pm

   KRAM!

 • Reply
  Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm
  Tuesday, December 13, 2016 at 5:59 pm

  Jonna Jinton och Nevnarien följer jag också, helt magiska bloggar fyllda av inspiration. De andra gillar jag också men kikar in mer sporadiskt på dem 🙂

 • Reply
  Amanda
  Wednesday, December 14, 2016 at 2:51 pm

  Tack återigen fina du. <3 Ser fram emot att ses!! Puss.

 • Reply
  Wilda
  Wednesday, December 14, 2016 at 6:59 pm

  Åh, Amanda och Ellen är två av mina favoriter också. Men åh så svårt att lista de 10 bästa. Sandra Hjort, atilio.se är nog min favorit ändå just nu. Jag hoppas att jag en dag är frisk och fri nog att göra min blogg till sitt bästa och vara med på listor som denna. Jag har tagit så stora steg dit det här året, och utan InoS hade jag inte ens varit halvvägs där jag är idag. Tack för det Linda!

  • Reply
   La Linda
   Sunday, December 25, 2016 at 9:48 pm

   Du är på god väg, Wilda, du är en riktig karaktär och du fastnar i minnet. Jag hoppas också att du blir frisk och fri och att du kan satsa på din blogg. KRAM.

   • Reply
    Wilda
    Sunday, December 25, 2016 at 10:08 pm

    ❤❤❤❤ TACK! Kram

 • Reply
  Elin
  Thursday, December 15, 2016 at 5:22 pm

  Men PUSS Linda!! 😀 <3 Detta gjorde mig så glad!! 😀 😀

  • Reply
   La Linda
   Sunday, December 25, 2016 at 9:47 pm

   PUSS!

 • Reply
  Annahita
  Monday, January 2, 2017 at 11:36 am

  Tack raring. <3 Blir så rörd.

 • Reply
  Månadsrapport: December 2016 - Teknifik
  Friday, January 6, 2017 at 7:01 am

  […] ännu en förebild och en otroligt fin länkning som gör mig så otroligt stolt, tacksam och glad. Linda lyfte upp mig som en av tio bloggar hon älskar. ÄLSKAR!? Tack Linda, dör lite på det här också. […]

 • Leave a Reply