Första maj välkommen!

Här sitter jag nu, efter att ha kört mitt tredje webinar (jag är ju mitt uppe i kampanjperiod för Social Brand Lab, kör ett extra webinar nästa vecka om du vill vara med!) och är sådär skönt trött i hjärnan och nöjd över min leverans. Idag satt nästan allt där det skulle!

I måndags, då jag körde mitt första webinar för den här kampanjen, så satt nästan inget där det skulle. Eller, jag fick riktigt teknikstrul som gjorde att jag inte kunde se nästa bild i min presentation ELLER mina anteckningar så det var mest bara att free-basea och köra på.

Tydligen var det dock inte så många som märkte att jag var lite off och det måste väl betyda att man kan sin grej ganska bra, eller?

Bilden här ovan tog jag igår efter en hel dag utomhus! Först satt jag på bron (trappan) och drack kaffe med en ny, spännande person och sedan kom familjen och vi eldade ris och grillade korv resten av eftermiddagen. Något som resulterade i en bränd panna och bröstkorg. Sent ska syndaren vakna!

Som ni såg förra veckan kapade vi ju ner en hel trädbuske så brasan var rätt stor i år (dock fotade jag den alldeles för sent)! Vatten från bäcken på plats för att släcka eventuella olyckor (don't worry, inget brann upp som inte skulle brinna upp! Förutom ett litet håll i en sittdyna som låg ivägen men jaja) och, ja, well, snöhögen gjorde ju också att eventuell gräsbrand inte tog fart.

Det är ju evigheter sedan nu som jag var med på familjens Valborgsfirande! Detta har varit en tradition ända sedan jag var liten med egen brasa och korvgrillande men Valborg har inte direkt varit något man åker hem från Stockholm för. Men desto mysigare att vara med nu!

Och precis som vanligt hade vi glömt att fixa grillpinnar och precis som vanligt fick vi använda de korta och bränna bort örsnibbarna. Men vi hittade i alla fall ett effektivt korvgrillingsjärn (it's a word) som gjorde att vi inte behövde lika många vändor till örsnibbsgrillbrasan.

Hör ni ljudet? Älskar eld. Mvh, hobbypyromanen.

Och sedan fick jag kvällsbesök. Det var mysigt. Tihi.

2 svar

  1. Låter som en alldeles lagom valborg! 😊 Härligt med sol och brasa! Själv tog jag det lugnt och firade föräldrarnas förlovningsdag (46 år, ganska galet!) istället för att hänga på stan bland alla tusentals fulla människor här i Uppsala. 🙈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Årets Landsbyggare

En fantastisk höstdag för någon vecka sedan åkte jag de åtta milen ner till Höga Kusten-bron för att närvara på Landsbyggaredagen! Landsbyggaredagen är en dag

2020 – En årskrönika

Gott nytt år! Det är nyårsafton och här sitter jag med en kopp kaffe och summerar året som gått. Herre vilken röra 2020 har varit.

Tips från Influencercoachen - episod 5

Vad är en microinfluencer?

Vad är en microinfluencer egentligen? I det senaste avsnittet av min videoserie ”Tips från Influencercoachen” reder jag ut både det här hypade begreppet och förklarar