Årets marknadsföringsbok!

20181119 - Årets Marknadsföringsbok

Hejhej och glad måndag kompisar!

Förra måndagen vid den här tiden var jag i Stockholm på blixtvisit och tog emot pris! Min bok ”Yrke: Influencer – så gör du karriär på nätet” har blivit utsett till Årets Marknadsföringsbok Hedersomämnande, det ni! Prisad blev jag tillsammans med det här gänget som skrivit en bok om Employer branding, så intressant att lyssna på dem. Jag föreläste en kortis och fick sedan blommor och champagne.

Blommorna fick min redaktör som var på plats och skumpan fick frugan hålla fast vid så dricker vi den någon gång jag är på besök! Flög nämligen bara med handbagage.

Har du inte läst min bok ännu? Passa på att köpa den här (reklamlänk)!

Efteråt strosade jag på stan ett tag och mötte sedan upp wifey för middag på Wagamama! Det var faktiskt inte alls gott den här gången, nudlarna var typ brända och allt var torrt, så trist! Men efterrätten var iaf en höjdare! Friterade bananer med glass fast det hette något mer fancy. Är det bara jag som alltid ääälskat friterade bananer med glass??

20181120_144435

På tisdagen var jag tillbaka i Övik och föreläste på ”En dag med Höga Kusten”, en konferens för handels och besöksnäringen i Övik. Och detta var den enda bilden jag tog. Såatte.

Resten av veckan hängde jag hemma på landet. Vintern är på väg på riktigt nu, frosten täcker gräset och isen börjar lägga sig över sjön. Och solen kommer nästan aldrig över trätopparna.

Jag har hängt här, framför datorn. Bland annat med Jackie och hennes böna Signe och planerat lansering i januari, bland annat med Silver som fått för sig att hon ska ligga på skrivbordet, gärna datorn om hon kan.

20181124_123410

Och så här ser världen ut. Nu börjar det vackraste årstiden av de alla (okej, kanske får konkurrens av brinnande höstlöv).

Titta bara!

20181124_183250

Och en kväll såg det ut som att jag hade månen ovanpå huset. Och det var förra veckan!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Grattis, du är så värd priset! Jag har läst många marknadsföringsböcker och din är en av de bästa. Trovärdig, inspirerande och väl underbyggd men samtidigt rakt på sak och lättläst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Årets Landsbyggare

Hur hamnade jag här egentligen?

I år har jag och Alexandra poddat i hela fyra år. 155 avsnitt har det blivit av ”Vad fan håller jag på med?!” och en

Tydligen så säljer jag mig själv

När jag såg att mitt förlag delat den här artikeln på Facebook imorse så fick jag lite ont i magen. Och när jag såg kommentarerna

Kungsträdgården

Nu blommar det!

De är här! Det sannaste av sanna vårtecken – körsbärsträden i Kungsträdgården blommar! Ryktet har florerat ett par dagar om att de mytomspunna rosa blommorna