Idag sitter jag på Influencer Marketing-dagen och lyssnar på spännande talare med fokus på marknadsföring via bloggare och influencers. Så många intressanta siffror, samtal och diskussioner som kommer upp och jag är så jädra glad att det bubblar så mycket kunskap och intresse kring den här branschen!

Jag pratade om ”Det verkliga värdet med Influencer Marketing” (en hint, det är inte räckvidd) och pratade om trovärdighet och innehåll, en tes som gick igenom många av de andras dragningar med. Det gör mig så glad!

Kika här nedan för min presentation!

Influencer Marketing-dagen
Bilder från Linda Palmgrens snapchat under min presentation!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag har ADHD

Jag har ADHD. Vilken konstig mening att skriva. Men samtidigt fullständigt naturlig. Jag fick min diagnos i förrgår och försöker för fullt att bara landa

En kväll på stan!

Förra veckan gjorde jag något som typ inte hänt sedan Dackefejden. Jag åkte in till stan en vardagskväll för att umgås! Alltså, visst brukar jag

Sätter upp min Bullet Journal för 2019

Så nöjd med mitt ”2019”-omslag! En av de bästa grejerna med nytt år är att få sätta upp min Bullet Journal för det nya året.

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!