Igår hade jag styrelsemöte med Clara och Sara, mina två partners in crime i Influencers of Sweden. De senaste två styrelsemötena har vi faktiskt fått till att ses fysiskt då båda tjejerna varit i Stockholm. Clara bor ju utanför Umeå och Sara i Åre så det krävs lite pusslande för att det ska gå ihop.

Vi glömde dock helt av att fota innan Sara var tvungen att hoppa i en taxi till sin magnetröntgen (!) så det blev bara jag och Clara på bilderna.

Mitt under vårt möte fick Clara reda på att hon vunnit ”Årets tidskrift” i Internetworlds tävling om Sveriges 100 bästa sajter. Så jädra coolt, det är första gången det priset går till en bloggare! Vi passade på att göra en liten minisegerintervju med Clara när hon ändå var på plats, du kan se den här!

Jag är så jädra imponerad av Clara och så sjukt tacksam att hon tackade ja till styrelsejobbet. Tänk liksom, jag har läst hennes blogg i 10 års tid och nu sitter vi här tillsammans. Hon har länge varit en av mina största förebilder i bloggvärlden och nu får jag jobba med henne! Cirkeln sluts och universum ger tillbaka.

Jag är så glad att någon sa till mig ”varför gör du det inte själv?” när jag gnällde om att det inte fanns någon plats för bloggare att mötas och prata om sitt jobb där för typ 3 år sedan. Jag är så glad att jag fick allt fantastiskt stöd från bloggosfären. Att jag orkade med allt hårt jobb och att jag vågade utmana både mig själv och branschen.

Och jag är otroligt glad att jag i höstas vågade fråga Clara om hon ville bli min styrelseordförande. Det här äventyret har liksom bara börjat.

// 14/100

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skidpremiär!

Så här vill jag känna mig 2022. Modig, fri och full av livslust! När Sara tog den här bilden på mig i onsdags hade jag

En lanseringsvecka

Kolla, här är de! Ungefär hälften av de magiska människor som signade upp sig för Social Brand Lab förra veckan. Sedan fick jag skrivkramp och

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!