8 böcker att läsa under 2015

8 böcker att läsa under 2015

8 böcker att läsa under 2015

Jag älskar bäcker. Jag älskar att titta på dem i bokhyllan, bläddra i dem, hänga med dem i soffan. Med det sagt så läser jag alldeles för lite. Jag har en tendens att bli toktrött så fort jag sätter mig med en bok och hinner knappt två sidor innan jag börjar klippa med ögonfransarna.

Jag upptäckte Storytel tidigare i år och lyssnade rätt aktivt i några månader i somras, framför allt när jag var ute och gick med Leia. Men så upptäckte jag podcasts och valde snart Podcaster över Storytel, billigare och krävde kortare attention span (ett problem).

Men nu saknar jag böcker. Under tiden med Storytel hann jag plöja Gone Girl (grymt spännande!), Sju jävligt långa dagar (underhållande men inget speciellt), Insurgent (Gahh! Meeer!) och Munken som sålde sin ferrari (saknade överstrykningspennan!) vilket ändå betyder att jag tog mig igenom fler böcker på typ två månader än jag gjort på år.

Just nu läser jag ungefär fyra böcker, bland annat The Fault in Our Stars och inför nästa år har jag höga ambitioner om att läsa mer. Så, här är åtta böcker som jag hört gott om eller bara är allmänt sugen på.

1. Mod att vara sårbar av Brené Brown
2. Not That Kind of Girl av Lena Dunham
3. Denna dagen, ett liv : En biografi över Astrid Lindgren av Jens Andersen
4. Egenmäktigt förfarande och Utan personligt ansvar av Lena Andersson
5. Girl Online av Zoe Sugg
6. The Lean Startup av Eric Ries
7. Paper Towns av John Green
8. I skymningen sjunger koltrasten av Linda Olsson

Har du läst någon av dem? Vad tyckte du? Vilka böcker ser du fram emot att läsa under nästa år?

5 svar

  1. Jag är likadan när det kommer till böcker. 🙂 Vill ibland köpa på mig en massa böcker för att dom har fint omslag haha. Och samma som du blir jag trött så snabbt när jag börjar läsa, oavsett hur spännande den är x)

  2. Spännande bokval! Och har precis upptäckt Storytel och tänkte ge den en chans nu.. Egenmäktigt förfarande läste jag för nästan exakt ett år sedan – den är grym! Utan personligt ansvar samt Astrid Lindgrens biografi inköpt:) Munken som sålde sin ferrari har jag fått rekommenderat tidigare, så nu ska jag slå till och tack för de andra tipsen!

    1. Tack för bekräftelsen att jag är på jakt efter intressanta böcker! Jag hade Storytel i somras och tyckte det var toppen men lite dyrt. Jag började lyssna på massor med podcasts och då kändes Storytel lite överflödigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är jag mest stolt över från 2018?

I veckan gjorde jag ett inlägg på Instagram där jag berättade om vad jag är mest stolt över från 2018 och ni delade också med er

75. Om att arbeta utifrån sin värdegrund med Johanna Nilsson

Johanna Nilsson har alltid varit intresserad av rättvisefrågor och värderingar som dessa är basen i hela hennes entreprenörskap. Idag är hon en ledande röst kring hållbart mode genomsitt varumärke Slow Fashion och kallar sig själv opinionsbil…