För ett par veckor sedan berättade jag att jag nyligen fått en adhd-diagnos. I dagens vlogg får du följa med till Stockholm när jag gjorde min utredning.

Ett svar

  1. vad har IQ tester, mathe, ordförståelse med adhd att göra? I mean, seriously, egentligen tar man andra sorts tester och det inte på en dag bara, utan utreder lite längre för en diagnos. som hon svarar på utbrändningsfråga. man är ju inte dum eller outbildad bara för att man har adhd. det verkar lite konstigt faktiskt.
    det finns helt klart ett samband mellan adhd (och andra neurodivergenta ’symptom’ och utmattning, därför att man är konstant under stress! kroppen och hjärnan är konstant under stress, man kanske märker inte detta direkt, för att man har anpassad sig (till det neurotypiska samhället), eftersom man är ju vuxen och då ska man väl bete sig på ett visst sätt, eller hur (ironi!). som adhd person har man svårt att slappna av, man jobbar ju konstant egentligen. iallafall jag har problem att stänga av hjärnan och jag ser det minsta detajl i allt som är irriterande och som kräver så hög koncentration, som är så utmattade förståss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Välkommen ut ur buren.

Hej dagboken. Nu kommer det igen. Ett sånt rakt-upp-å-ner-inlägg utan nån lärdom eller kunskap inbakad. Fan vad jag gillar att skriva sådana! Och jag blev

Dramatisk morgon i hönsgården

Jag vaknade imorse, strax innan halv åtta (min väckare ringer halv åtta, därför vet jag det) av att det tjuter från hönsgården. Det är ett

Videohjälpen imorgon tisdag!

Hej hej hallå! Det är december och det betyder att det åter igen är dags för Videohjälpen! Videohjälpen är alltså ett välgörenhetsprojekt som drivs och arrangeras