Klappa hästmule på lunchen

Foto 2020-02-04 13 11 16

Det är äntligen februari och årets längsta månad är förbi. Herregud så lång januari var i år. Mörk och isig och en massa ledsna dagar.

Men nu är februari här och hittills har det varit sol nästan alla dagar! Det får man ju ändå se som en riktig stjärna i kanten för februari. Och så snöade det en massa så allt blev vitt igen och det gillar jag.

En av dessa nyliga februaridagar tog jag sparken och Leia och åkte till Jenny och Markus hästgård som ligger en bit bort. Bara för att få klappa hästmule. Så mycket värt när man är lite trött i hjärtat.

Foto 2020-02-04 13 02 37

Det här är Danne, eller som han heter egentligen – “Jack Daniels“. Han är en sån där fin dressyrhäst och väldigt gosig med världens mjukaste mule.

Foto 2020-02-04 13 02 50

I hagen bor också Hjördis, hon är travhäst och bossen i hagen. Så när hon ville gosa fick alla ta ett steg tillbaka. Fast Danne sniffade ändå efter hundgodiset i min ficka, som du kan se.

Foto 2020-02-04 13 03 29

Foto 2020-02-04 13 06 13

Att stoppa in näven under manen där det är varmt och gosa runt, det är ju helt ljuvligt.

Foto 2020-02-04 13 14 02

I hagen bor också Dunder men han är lite mer försiktig av sig. Men till slut kom han fram och sa hej. Han har ingen som rider honom just nu så han har en massa gosig päls som har fått växa ut för vintern så han är lite som en björn. Så himla fin Dunder.

En vacker dags ska jag ha en alldeles egen häst. Hör du det universum.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

8 svar

  1. Det är något magiskt med hästar! Vackra är det och känslan att få klappa och få kontakt med dom är speciellt. Jag älskar hästar!
    Så klart skaffar du en egen häst framöver! Med häst så blir allt likt meditation på något sätt. Det är en varm och lugnande samtidigt en trygg känsla när en står vid hästen och myser med den.

    Som du vet Linda så läser jag ofta dina inlägg så väl här som på IG men tidigare inte skrivit speciellt ofta till dina inlägg. Jag har varit uppe i en process och då har allt fokus gått till detta.
    Du vet, vem är jag, vem är min målkund…. koncept, marknadsföring etc. Jag tror att du är bekant med detta 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Come rain or shine

De här bilderna tog jag för två veckor sedan – nu är gården helt snöfri! Tokigt hur snabbt den här våren kom när den väl

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så

Odlingssäsongen börjar NU!

Det blåser utav bara den men idag har temperaturen klättrat hela vägen upp till dryga åtta plusgrader och helgen bjöd på sol och vindstilla så

Onsdag och torsdag – fullt bagage och fullmåne

Hejhej här kommer ännu ett försök till semi-realtidsbloggande! Det här är ju min favorittyp av blogginlägg att läsa själv – alltså typ Instagram Stories fast