Nu är det klart! Från september och tre månader framåt kommer mina vykort komma från den här gatan. Grand Street btw Elizabeth & Mott. Där kommer jag att bo. Min temporära adress. I New York. Kan ni fatta? New York. Jag kan inte ens fatta det än. Och nördig som jag är så har jag såklart redan vandrat kvarteret runt på Google Maps. Lokaliserat bageriet under lägenheten och det lokala apoteket. Och här sitter jag och chattar med min nya rumskompis. Lina. Om galleriöppningar i Chelsea och om att cykla över Brooklynbron. Det känns helt galet magiskt.

8 svar

 1. Eh..ja!

  Också.. jag SER allt att du har en wordpress som du lyckats PEKA till egen domän. Om du inte lär mig omedelbart kommer jag att självdö tillsammans med alla mina brustna drömmar!!!

  1. Mysigt!

   Ja, det vill vi ju verkligen inte! Alla mina domäner ligger hos ett webbhotell och då har jag gjort något som kallas ”add-on domains”, alltså subdomäner och pekat om domänerna till dessa med hjälp av DNS. Hänger du med? 🙂

   Var har du sajten du vill peka till?

   1. Hänger du med säger hon…. NEJ!!!! Jag gråååter!
    Jag har wordpress som jag vill peka till domän, utan att använda webbhotell… hur många datakillar ska man behöva ligga med liksom!?!

 2. Haha, hur många har du legat med redan? 😉 Du bloggar alltså på wordpress.com? Jag behöver nog mer info. Maila på linda@lindah.net så ska vi se om jag kan work some magic! Jag behöver veta var du bloggar och vilken domän det gäller. Don’t cry, we fix!

  1. Jag har iaf knullat mig igenom en 4-5 stycken i ren desperation! Och så kommer du som en ÄNGEL och vill förklara saker för mitt handikapp (behöver ett egen alterego till det då jag inte vill befatta mig med det). Kaka will mejl you. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tretti-nio.

Idag fyller jag 39 år. Och när jag sitter här och försöker skriva det här inlägget inser jag hur mycket jag fastnar i ”ett år

Releasefrulle för Livsstilsbibeln!

Inlägget innehåller annonslänk för Bokus & Livsstilsbibeln Happy Monyay, kompis! Det är väl inte mer än passande att inleda denna måndag med att berätta om

En regnig söndag vid köksbordet

Finns det något bättre och mysigare än en söndag vid köksbordet men en god vän, en termos kaffe, en helt ny Taylor Swift-platta och varsin

OOTD: Mermaid

Klänning – Lindex | Location – Oneglia, Italien Tjenamors! Idag är det fredag och jag varit i Övik i precis drygt en vecka. Eller Övik