Ain’t No Other Man

Ain’t No Other Man

En vecka höll den, layouten. Jag blev ju bara ännu mera deppig av att titta på den svarta sörjan hela dagarna.

Så jag bytte. Till Christina Aguilera. Hennes nya singel heter ”Ain't No Other Man”. Därav titeln på inlägget. Tyckte även att det stämde bra in på ”min” man. Han är den enda man jag vill ha. Jävlar vad de ”snuffarna” svider.

”Free?” Ana ironin. Eller bitterheten kanske.

Jeebuz va trött jag är. Gonatt.

11 svar

  1. Den här layouten var också jättefin, gillar de ljusa färgerna och bilden på Christina Aguilera. Du gjorde helt rätt i att byta, lite ljus behöver du just nu i din vardag.

    Kram från Lotta

  2. snygg layout får jag säga, brukar surfa in här – tycker din sida är läsvärd, däremot är det asobbigt att behöva scrolla i sidled.. behövs iaf när man som jag sitter på en bärbar med ”bara” 1024*768 🙂 ha det bra!

  3. Åh vad fin den nya layouten var!! Man blir så otroligt mycket, mycket gladare av ljusa färger.

    Och jag såg att du fick med mitt lilla citat också… 😉

  4. .. klart jag hade provat om jag kunnat, huh? jag är knappast ensam om att ha 1024 som max-upplösning, det var bara det jag menade.. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vem överlever i influencerbranschen?

Jag får ofta frågan om influencerbranschens framtid. Vilka kommer överleva i en bransch som förändras så snabbt, där konkurrensen blir hårdare varje dag och där källan till den primära inkomsten för många – annonsören – fortfarande inte riktigt har fattat styrkan i influencer marketing.

Den Ängslige Odlaren ™

Hejhej. Det är jag som är Den Ängslige Odlaren. Hon som lusläser baksidorna på fröpåsarna örti gånger. Hon som kollar alla Hanna Wendelbos och Snickarglädjen-Johannas

76. Hitta essensen i ditt hantverk med Agnes Gällhagen

Agnes Gällhagen är profilen bakom varumärket Cashew Kitchen som har sin grund i den vegetariska matbloggen med samma namn. Agnes titulerar sig fotograf, matkreatör och bloggare men är i botten utbildad inom klassiskt måleri, något som idag ger henne et…