Airbrush foundation – bra eller anus?

Airbrush foundation – bra eller anus?

Köpte hem Damernas Värld idag där man fick med ännu ett av dessa specialerbjudanden på prenumeration med ”gåva”. Denna gången var det IsaDoras nya quick airbrush foundation som skulle reas ut tillsammans med en liten sminkväska.

Detta med airbrush foundation låter ju fasligt praktiskt, men som airbrush BUS så, om det verkar för bra för att vara sant, så är det ofta det. Är det någon som har provat?

3 svar

  1. Nu har jag provat den, på handen, men i alla fall…
    Fattar inte vitsen, man måste ju ändå stryka ut den och så riskerar man att få den nånstans man inte vill ha den.
    Väldigt underlig produkt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

GRATIS WEBINAR

Min stora nyhet!

– Reklam för min egen verksamhet – Äntligen. Idag får jag äntligen berätta för dig om något som jag jobbat stenhårt med i över ett

63. Kristin ”Krickelin” Lagerqvist

På Västkusten hittar vi bloggentrepenören Kristin Lagerqvist. För 10 år sedan startade hon sin blogg som en hobby. Då hade hon varken mejladress eller datorvana, och inte heller någon aning om att det var starten på en karriär inom sociala…

84. Instagrams algoritm – så får du den att jobba för dig!

Instagrams algoritm. Jag får nästan dagligen frågor om den, hur funkar den – men oftast – hur kan jag jobba runt den! Vi har fått för oss att algoritmen är något man måste komma underfund med och nästan bekämpa.Jag vet inte om någon av er varit inne…