Alla barns säkerhetsnål!

Alla barns säkerhetsnål!

nal.jpg

Bobbys öde upprör! Med rätta, milt uttryckt.

Men jag vill inte hedra Bobby med en ros. För den dör också. Jag tänker sätta på mig en SÄKERHETSNÅL, väl synlig som en brosch. En säkerhetsnål, som en symbol för barns rätt till säkerhet i vårt samhälle.

Stor eller liten säkerhetsnål, det avgör du själv, har du samvete att inte anamma detta upprop? Vi bloggare har en viss genomslagskraft, utnyttja den till detta goda syfte

Skrivet av Vendettanbettan.

Du hakar väl på?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….

29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke:

Vad ska man tro på?

Innan sommaren var jag på begravning. Det var min mammas farbror som gått bort efter en längre tids sjukdom så dödsfallet var inte oväntat. Jag

93. Om att våga tro på sig själv med Alexandra Kamperhaug

Alexandra Kamperhaug har jobbat med träning så länge hon kan minnas (eller åtminstone sedan hon började instruera träningsklasser på Tinas gym i Ulricehamn när hon var 17).Hon pluggade marknadsföring men kände första dagen när hon klev in på byrån d…