Ananas och Sex and the City

Ananas och Sex and the City

Så vart man bortkickad från datorn. C har planerat att spöa Dola i ”Age of Empire” (dataspel för er som är lika väck som jag) och behöver min dator för att åstadkomma detta. Så jag ska gossa ned mig i soffan med färsk ananas och ”Sex and the City” dvd's. M-m.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker

En Norrlandshelg

För ungefär två veckor sedan åkte jag upp till Norrland. Lite så här såg det ut. Anledningen till Norrlandsturen var att jag hade blivit inbjuden