En stormig september

En stormig september

September kan möjligtvis vara den bästa månaden på året. Det är inte för varmt, det är inte för kallt. Man kan fortfarande sitta på en uteservering med en liten filt över knäna, vilket gör att det blir lite extra mysigt att hänga utomhus.

Den här september har kanske inte börjat helt optimalt för mig. Det har blåst hårda vindar i media, dock har de följts upp med så mycket kärlek från vänner och medlemmar och i slutändan blev allt ändå okej igen.

Jag känner mig redo nu att avsluta min bloggpaus, som blev en aning längre än vad jag hade tänkt. I höst vill jag satsa ännu mer på att prata om entreprenörskap och peppa fler (dig?) att våga ge sig ut i det här okända. För hur mycket det än blåser så är det värt det.

Jag hoppas ni har orkat vänta och att ni är med mig på resan framåt. Och vad tycker ni om nya looken på bloggen?!

<3

2017-08-03 15.54.23

21 svar

 1. Fina Linda! Tack för allt det du gör. Är så glad att jag har fått äran att träffa dig. Du är så fin! Utan dig hade jag aldrig varit så jävla driven som jag är idag. Är så glad att podden är igång igen. Lyssnar på alla avsnitten slaviskt ska du veta. Skickar massa kramar 😊

  1. Men åh, jag minns dig så väl, du verkar så himla fin. Och vilken grej, att jag har en del i ditt liv på det viset. Det är så jädra fint. TACK.

 2. Tack för ditt arbete för oss medlemmar! Det betyder så mycket.

  Jag tycker att din nya design är SÅ snygg! Lättöverskådligt, fina färger, snyggt typsnitt – allt! Gillar att toppbaren följer med i mobilversionen och inte förvandlas till en hamburgermeny. Det vill jag också ha när jag byter tema!

  Kram <3

 3. SNYYYYGGT! Och välkommen tillbaka bästa du. Den där stormen tog du hand om på ett föredömligt sätt. Älskar för övrigt din slogan! Men nu ska jag nog försöka ta tag i det där med att byta tema jag med. Om jag nu kan bestämma mig…

  1. Taaaaack! Det betyder massor, det är ju ni medlemmar som spelar någon roll och era åsikter liksom. Mitt tema är grymt och väldigt versatile, det heter Soledad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

La Linda till EU-parlamentet?

Igår fyllde jag ju år, som du kanske vet (tack för alla grattishälsningar på alla kanaler, puss!!). Samtidigt firade ju alla andra den enda dagen

Till nya traditioner

God fortsättning! Förra julen var jag ju sjuk i Covid så i år bestämde jag att vi skulle slå på stort och ha julklappar igen!

Semester från sociala medier – kan man?

Glad juli! Vi har lämnat den bästa sommarmånaden bakom oss (ja, jag gillar juni bäst) och den här fredagen känns egentligen som min första semesterdag,

Söndagsskogspromenad

Hallå vänner och god söndag på er! På söndagar går jag och Leia i skogen. Det är en tradition som väldigt sällan tummas på så