En stormig september

September kan möjligtvis vara den bästa månaden på året. Det är inte för varmt, det är inte för kallt. Man kan fortfarande sitta på en uteservering med en liten filt över knäna, vilket gör att det blir lite extra mysigt att hänga utomhus.

Den här september har kanske inte börjat helt optimalt för mig. Det har blåst hårda vindar i media, dock har de följts upp med så mycket kärlek från vänner och medlemmar och i slutändan blev allt ändå okej igen.

Jag känner mig redo nu att avsluta min bloggpaus, som blev en aning längre än vad jag hade tänkt. I höst vill jag satsa ännu mer på att prata om entreprenörskap och peppa fler (dig?) att våga ge sig ut i det här okända. För hur mycket det än blåser så är det värt det.

Jag hoppas ni har orkat vänta och att ni är med mig på resan framåt. Och vad tycker ni om nya looken på bloggen?!

<3

2017-08-03 15.54.23

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

21 svar

 1. Fina Linda! Tack för allt det du gör. Är så glad att jag har fått äran att träffa dig. Du är så fin! Utan dig hade jag aldrig varit så jävla driven som jag är idag. Är så glad att podden är igång igen. Lyssnar på alla avsnitten slaviskt ska du veta. Skickar massa kramar 😊

  1. Men åh, jag minns dig så väl, du verkar så himla fin. Och vilken grej, att jag har en del i ditt liv på det viset. Det är så jädra fint. TACK.

 2. Tack för ditt arbete för oss medlemmar! Det betyder så mycket.

  Jag tycker att din nya design är SÅ snygg! Lättöverskådligt, fina färger, snyggt typsnitt – allt! Gillar att toppbaren följer med i mobilversionen och inte förvandlas till en hamburgermeny. Det vill jag också ha när jag byter tema!

  Kram <3

 3. SNYYYYGGT! Och välkommen tillbaka bästa du. Den där stormen tog du hand om på ett föredömligt sätt. Älskar för övrigt din slogan! Men nu ska jag nog försöka ta tag i det där med att byta tema jag med. Om jag nu kan bestämma mig…

  1. Taaaaack! Det betyder massor, det är ju ni medlemmar som spelar någon roll och era åsikter liksom. Mitt tema är grymt och väldigt versatile, det heter Soledad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vloggvecka Dag 3: Håller utbildning i sociala medier!

Vloggveckans tredje dag och denna onsdag stod heldagsutbildning i personligt varumärke för deltagarna i projektet Expression Design på schemat! Samt – somnade ifrån hela vloggeriet

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och

Rödhårig

En höstig förändring

Jag har färgat håret!  ”Riktigt jävla rött” var direktivet jag gav till min fantastiska frisör Sofia när jag slog mig ner i stolen i tisdags.