Jaha – och nu då? Om affärsutveckling och att hitta fokus

Selfie

Hallå måndag! Ny vecka i det här äventyret vi kallar livet.

Det här äventyret har de senaste veckorna varit lite förvirrande för mig. Sedan jag lämnade det operativa arbetet i InoS har jag känt mig lite som en livbåt ute på havet utan styrning, var ska jag nu liksom? Jag har lyssnat på tonvis med podcasts, workshoppat både själv och med vänner vilket har resulterat i tusen nya idéer och inspiration. Men jag har ändå suttit fast i frågan ”vad ska jag göra först”.

I lördags poddade jag och Alex och pratade om just affärsutveckling. Hon hade haft en yogaworkshop med Mama Said (lät som världens bästa grej?!) och var helt in the zone vad gällde just affärsutveckling och jag utnyttjade hennes momentum och försökte ”tap in” i hennes inspirationsflöde.

Efter att vi poddat lyssnade jag på det här avsnittet av Amy Porterfields podcast och då lossnade det, den där ketchupeffekten jag pratade om i podden. Jag fick en sådan där AHA-upplevelse som jag bara hade väntat på och helt plötsligt såg jag det så klart. 

Jag satte mig med min enorma anslagstavla och en bunt post-its och plötsligt hade jag mappat ut precis vad jag skulle göra och hur i breda penseldrag. SÅ SKÖN KÄNSLA när man liksom suttit fast i veckor. Jag tror nyckeln för mig här var just att  inse att jag inte behöver göra allt på en gång. Utan börja med att gräva där jag står och sedan utveckla.

Innan 2018 är över ska jag ha digitaliserat hela min business så att jag kan jobba helt online.

Förlåt men.. NU KÖR VI!

PS. Du kan lyssna på det senaste avsnittet av ”Vad fan håller jag på med?!” här nedan!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

10 svar

  1. tycker det ska bli superspännande att följa vad du hittar på härnäst. du fattar stora och viktiga beslut nu och säkert känns det läskigt av och till, men ur det läskiga kommer ju det nya, det som ger flow och gör allt ännu häftigare och bättre än vad man visste att det kunde bli. fint att du fick lite ketchupeffekt!

  2. Ah, vad skönt att det äntligen lossnade! Ska bli spännande att följa hur det blir.
    Själv ska jag uträtta storverk. När som helst. Ska bara bli frisk först… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 6

Hej helgen och välkommen till min sjätte avsnitt av Gravid vecka för vecka! Det är inte jag som väljer tumnageln för mina avsnitt, det är

Vlogg: Häng med på trädgårdsfix!

Den är här! Den bästa tiden på året är framför oss och i vår har jag för första gången någonsin en alldeles egen trädgård att

Berghs Festival

Gratis föreläsning i Stockholm!

Hej kompisar!  Nu är jag strax på väg till Stockholm för imorgon ska jag föreläsa på Berghs Festival! Jag vet att många av er har