Jag vet att du är mitt uppe i julstöket just nu men jag tänkte ändå börja lite smått med att blicka framåt, en sisådär åtta dagar, till det helt nya året. Det tomma bladet, den oskrivna historien.

Jag är faktiskt riktigt pepp på 2019! Jag har så många roliga saker i pipeline och för första gången känns mina planer också rätt stabila, inte galet högtflygande utan genomtänkta och realistiska.

Men missförstå mig inte, jag är så klart ändå livrädd. Men det är väl lite där man ska bo som entreprenör, mellan hopp och förtvivlan, haha! Äsch, nu tycker jag vi kastar oss in i mina mål för 2019!

Mål för entreprenören 2019

1 | Få minst 100 deltagare i min utbildning Social Brand Lab under 2019. Det är ett rätt högt mål men inte omöjligt. Jag var väldigt nära att fega här och skriva min ”okej”-siffra men nu tar jag i. Om jag får 100 deltagare blir jag skitnöjd. (Psst, lanseras i januari, signa upp på mitt nyhetsbrev här ovanför för mer information!)

2 | Kunna anlita Jackie på halvtid till sommaren. Jag har ju haft Jackie som VA (virtual assistant) några timmar i veckan de senaste veckorna och herreGUD vilken skillnad det är på hur mycket som blir gjort. Jag inser verkligen på riktigt nu att om man ska växa måste man ha ett team och det har blivit så himla tydligt även om det är på en pytteliten nivå. Tänk vad vi kan göra om vi verkligen kör all in?!

3 | Köpa en ny dator. Detta kan verka som en pyttegrej men för mig som använder med min Macbook Air från 2013 till ALLT – inklusive klippa film – skulle detta vara en rejäl upgrade. En iMac ligger högst upp på önskelistan (dreglar mentalt).

4 | Bli bättre på min ekonomi. Det har liksom blivit någon slags självuppfylld profetia, det här med att jag är dålig på ekonomi. Så 2019 tänker jag anlita en redovisningsbyrå, få koll på min ekonomi och faktiskt planera därefter. 2020 ska jag inte ha slutskatts- eller momsångest!

5 | Sälja. Herregud vad detta är stigmatiserat hos mig. Att sälja, att få fram vad jag faktiskt har att erbjuda och paketera det så att folk kan köpa det. Det är så rackarns läskigt. Och man vill ju inte vara ”påträngande”. Men vet du – jag har kunskap som är värdefull och som faktiskt kan hjälpa människor och det kan jag ta betalt för! (Den lilla mini-ranten var mer för mig än för dig. Helt svettig nu.)

Mål för #Lifvet 2019

1 | Bli gravid. Åh herregud så läskigt att skriva. Men åh vad jag längtar. Vägen dit kommer bli en kamp men det ska fan hända. Jag ska bli mamma innan/när jag är 40. Och hör sen.

2 | Behandla min kropp med kärlek. Ge den vad den mår bra av. Näring, träning, kärlek, klapp och kel. Och lite choklad då och då. Jag måste komma ihåg att alla jag gör, gör jag av kärlek. Påminn mig ibland, är du snäll?

3 | Säga upp min lägenhet i Stockholm och köpa mig ett eget litet hus på landet. Jag blir kvar i Övik. Jag visste väl egentligen det redan när jag flyttade men nu behöver jag inte fallskärmen längre. Jag behöver ett litet, gulligt hus med en gärdsgård och utsikt över berg. Och gärna en sjö.

Jag tänkte vi skulle prata lite mer mål längre fram och även, hur vi bör se tillbaka på året som gått för att ta lärdom, men nu tycker jag att vi alla tar lite ledigt och njuter av julen tillsammans.

Kram!

Mål för 2019

Just detta med att sätta mål pratar jag och Alexandra om i avsnitt 75 av ”Vad fan håller jag på med?!”.

5 svar

 1. Åh vilket fint beslut att stanna i Övik, med gärdsgård och allt.. vilket perfekt mål <3.
  När det gäller dator så tänk bara en och tre gånger extra innan du dreglar färdigt och slår till på en iMac. Den ÄR galet bra men den är ju liksom inte så mobil av sig ;-). Jag ska ärligt erkänna att jag aldrig sätter mig vid min när jag är hemma, utan sitter i soffan med Macbook'en ändå, för där har jag allt jag behöver. De enda få gångerna jag har startat upp iMac'en är när jag ska redigera bröllopsbilder eller andra kundrelaterade bilder.

  KRAM <3

 2. Vilka fina mål inför det nya året!
  Utbildningen låter jättespännande, får jag hålla utkik på. Är den på-plats eller virtuell?
  Å så önskar jag dig all lycka till med att bli gravid, det kommer bli så, det känner jag.
  Tack för all inspiration du sprider och för ALL klokskap.
  En riktigt härlig och God Jul önskar jag dig <3
  Varma kramar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

8 bilder runt vecka 8

Idag är det den 21 februari och vi är precis en vecka ifrån att lämna även februari till handlingarna. Galet hur fort tiden går just

Skidpremiär!

Så här vill jag känna mig 2022. Modig, fri och full av livslust! När Sara tog den här bilden på mig i onsdags hade jag

Det blir bättre imorrn.

När jag gick och la mig igår tänkte jag ”det blir bättre imorrn”. Men jag vaknar med samma ångesttyngd över bröstet. Samma ont i magen