Ännu en ensam helg..

Ännu en ensam helg..

Tristessen började lugnt med att smånaffsa på min lilltå, nu har den snart gluffsat i sig upp till knäskålen. Jag pallar inte med en helg till ensam, sittandes på dököttet och bara glo. Har skrivit upp mig på ett BodyPump pass på söndag, och Gud nåde den förkylning eller onda axel som hindrar mig!

Solen skiner och jag borde dra mig ut, ned på stan kanske. Men av erfarenhet så vet vi redan att Linda inte kan röra sig bland butiker utan att magiskt bli några hundralappar fattigare. Så hon stannar där hon är. Hon skulle dock behöva en weekendbag. Att släpa omkring på 3 mindre (proppfulla) väskor funkar liksom inte. Aj ont överallt och svettigt blir det. En sån här skulle sitta fint, ja tack. Men jag har precis betalat 2000 till CSN och dryga 2000 i bakskatt, så nån Gucci blir det nog inte. Den här från Wedins funkar nog precis lika bra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

92. Få Linked In att sälja åt dig med Tina Lindahl

Tina Lindahl är kundservicechefen som, när hon flyttade från en blomstrande karriär i Stockholmhem till Örebro, inte kunde få tag i ett jobb. Hennes lösning blev Linked In, en satsning som gjorde henne till egenföretagare med titeln Business …

Surströmmingslördag

I lördags vankades det surströmmingskalas i Kvaved. Så jag tog på mig en kjol och en liten röd väska och åkte till mitt gamla hem