Ännu en sommartorsdag!

Ännu en sommartorsdag!

En dag utan bloggande och man är saknad! Jag är smickrad! 🙂

Jag har precis tagit ett steg närmare snyggo-versionen av Lindisen genom att BUSa benen och blondera håret. Det vill inte bli blont, per se, men närmare och närmare kommer jag för varje blonderingspaket jag plöjer. Och så investerade jag i L'oreal's Sublime Bronze, en ny version av AirBrush Brun-Utan-Sol som ska fungera så att man bara sprutar på och inte får några ränder överhuvudtaget. Så jag tog dem på orden. Nu får vi se hur många av dem jag får äta upp. Så nu sitter jag här i bara mässingen och försöker torka. Fan inte lätt när det är 37+ grader i solen som gassar in genom fönstret.

Ikväll är det dags för ännu en Sommartorsdag i Borås. Soffis är ju som sagt på besök från Den Stora Staden i veckan och har beställt party och vad passar då bättre än en sommartorsdag i den Mindre Staden?

Ojoj, klädkris med Soffis i garderoben! Gotta go! Ciao!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett kärleksbrev till mina kollegor

Hallå kompis! Hoppas du har haft en fin start på veckan! Själv sitter jag på tåget upp till Övik, vi har precis passerat Höga Kusten-bron

Min favoritklänning alla kategorier!

Ni vet hur man säger att ”hittar du ett plagg du älskar, köp det i alla färger”?

Så känner jag för den här klänningen. 

Och jag har en faslig tur för den FINNS i en massa olika varianter.