Ännu en sommartorsdag!

Ännu en sommartorsdag!

En dag utan bloggande och man är saknad! Jag är smickrad! 🙂

Jag har precis tagit ett steg närmare snyggo-versionen av Lindisen genom att BUSa benen och blondera håret. Det vill inte bli blont, per se, men närmare och närmare kommer jag för varje blonderingspaket jag plöjer. Och så investerade jag i L'oreal's Sublime Bronze, en ny version av AirBrush Brun-Utan-Sol som ska fungera så att man bara sprutar på och inte får några ränder överhuvudtaget. Så jag tog dem på orden. Nu får vi se hur många av dem jag får äta upp. Så nu sitter jag här i bara mässingen och försöker torka. Fan inte lätt när det är 37+ grader i solen som gassar in genom fönstret.

Ikväll är det dags för ännu en Sommartorsdag i Borås. Soffis är ju som sagt på besök från Den Stora Staden i veckan och har beställt party och vad passar då bättre än en sommartorsdag i den Mindre Staden?

Ojoj, klädkris med Soffis i garderoben! Gotta go! Ciao!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad tycker du om mig?

Kanske en livsfarlig fråga att ställa men jag är rätt trygg med er. Ni är fina och snälla. På tisdag är jag på plats på

Berghs Festival

Gratis föreläsning i Stockholm!

Hej kompisar!  Nu är jag strax på väg till Stockholm för imorgon ska jag föreläsa på Berghs Festival! Jag vet att många av er har

Hela Övik

I början av mars kom Maria från Örnsköldsviks Allehanda, vår lokaltidning, hem till mig för att göra ett ”hemma hos”-reportage. Det var väl ungefär det

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 6

Hej helgen och välkommen till min sjätte avsnitt av Gravid vecka för vecka! Det är inte jag som väljer tumnageln för mina avsnitt, det är

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!