Inlägget innehåller reklam

LindaHornfeldt.SE

ÅH som jag kämpat de senaste veckorna! Men nu är den äntligen live – min nya sajt – lindahornfeldt.se!

Ett bra tag nu har jag känt att jag behöver en sajt där jag bara är jobb-Linda. Alltså en professionell sajt där jag visar upp vem jag är och vilken typ av tjänster jag kan erbjuda. Även om jag pratar mycket jobb här på bloggen så är detta en plats där det mesta ändå är personliga Linda, och det är ju precis som det ska vara. Men vill man anlita mig, för coaching eller föreläsningar eller så, då är det inte lika enkelt att veta vad man har att göra med.

Så därför, också lagom till boken kommer ut, har jag nu knåpat ihop en ”portfolio” eller vad man ska kalla det, en plats där jag helt enkelt presenterar mitt erbjudande!

Så – vill du anlita mig som föreläsare eller för coaching eller något annat skojigt, spana in lindahornfeldt.se!

15 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dramatisk morgon i hönsgården

Jag vaknade imorse, strax innan halv åtta (min väckare ringer halv åtta, därför vet jag det) av att det tjuter från hönsgården. Det är ett

Att bygga ett trädäck

I flera somrar nu (eller de fyra som jag bott här) har jag längtat efter att ha ett trädäck i trädgården. På verandan har jag

2021 – en årskrönika

God fortsättning! Jag började göra en årskrönika likt förra årets men eftersom bloggandet varit lite bristfälligt i år och det därför var svårt att få