IMG_7461

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag nånsin fått. Och nu står den i mitt vardagsrumsfönster och bara är vacker.

IMG_7465

Konstnären är min vän Johanna Forsberg, hon är skulptör och jobbar i finmaskigt nät. Just den här skulpturen hade hon med på en pop-up-butik som High Coast Creative hade förra året och jag blev helt kär i den. Och så när jag fyllde 40 kom hon och firade mig och så fick jag den och jag blev helt galet glad!

IMG_7467

Den är så vacker att jag får dåndimpen varje gång jag tittar på den. Sedan att en mans rygg är typ det sexigaste jag vet hjälper ju också.

IMG_7464

Och kolla hennes signatur! Så fin! Så genialisk!

IMG_7462

Kolla hemskt gärna in Johannas shop, hon är SÅ talangfull gör alla möjliga fina kreationer, bland annat hennes fantastiska lampa ”Heat” men även mindre skulpturer som fåglar (eh, ja, måste nog ha den?).

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

För tjock för att bli gravid?

God söndag! Hur mår du? Jag har larvat omkring i lägenheten hela helgen, jobbat lite, tagit några tupplurar och tittat på alldeles för många avsnitt

Höstfix i trädgården

Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går? För ett tag sedan grävde jag upp

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!