IMG_7461

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag nånsin fått. Och nu står den i mitt vardagsrumsfönster och bara är vacker.

IMG_7465

Konstnären är min vän Johanna Forsberg, hon är skulptör och jobbar i finmaskigt nät. Just den här skulpturen hade hon med på en pop-up-butik som High Coast Creative hade förra året och jag blev helt kär i den. Och så när jag fyllde 40 kom hon och firade mig och så fick jag den och jag blev helt galet glad!

IMG_7467

Den är så vacker att jag får dåndimpen varje gång jag tittar på den. Sedan att en mans rygg är typ det sexigaste jag vet hjälper ju också.

IMG_7464

Och kolla hennes signatur! Så fin! Så genialisk!

IMG_7462

Kolla hemskt gärna in Johannas shop, hon är SÅ talangfull gör alla möjliga fina kreationer, bland annat hennes fantastiska lampa ”Heat” men även mindre skulpturer som fåglar (eh, ja, måste nog ha den?).

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind

Lucka nummer 19: ”En vän jag vill hylla”

Dagens lucka i Johanna Kajsons julkalender handlar om ett hylla en vän. Det här med att hylla sina vänner och berätta för dem vad de betyder för