Ännu ett babystep

Ännu ett babystep

Babysteps är återkommande på väldigt många platser i mitt liv just nu. Men jag tror att det är helt rätt strategi för att få någon slags långsiktigt resultat som är baserat på genomtänkta beslut och nya, icke destruktiva, mönster.

Träningen är nästa del som jag försöker ta tag i. Jag har precis kört mitt första aerobicspass efter flytten och jag måste säga att det gick riktigt bra! Och golvet här, till skillnad från parkettgolvet i min å C's lägenhet, knarrar inte! Det minskar irritationsnivån avsevärt kan jag säga. Jag måste dock stänga ut katterna i hallen så jag kan ha fönstren på vid gavel för att undvika att kvävas. Här, till skillnad från min å C's lägenhet, finns ju ingen balkong. Och lufttillförseln i en liten etta är väl sådär om man ska snacka träning.

I eftermiddag kommer jag ta ett litet större babystep till ett lyckligare, och mer disciplinerat liv. Vad det här håller jag för mig själv. Så länge.

7 svar

 1. Vad duktig du är som tränar!
  Mitt träningskort gick ut sista juni… och då försvann det ständigt dåliga samvetet för att man inte utnyttjar det mer!
  Tills nu då. När du påminner mig om att man ju faktiskt kan träna hemma 🙂
  Kanske skulle plocka fram yoga mattan i alla fall…
  DU är duktig i alla fall!

 2. Jag har i stort sett bara tränat hemma de senaste åren, har inte råd att gå på gym.. 😉 Det finns aerobics, yoga, tae bo och en massa annat kul! 🙂 Jag kör BodyWork, skitbra!

 3. Hej! Jag har precis börjat läsa din blogg, läste några månader bakåt och det var på sätt och vis som att läsa mina egna tankar. Min pojkvän gjorde slut i april, dagen innan sin födelsedag (!), och efter det har allt bara varit fruktansvärt. Men efter att precis ha kommit hem från en tre veckors semester i Australien börjar det äntligen kännas som om livet är värt att leva. Gillar iaf din blogg och kommer fortsätta läsa den! Ha de bra, E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nyårsvlogg 2020

Jag sa adjö och farväl till 2020 hemma i mitt hus i Eldsmark med mamma, lillebror och bästis Jenny. Senare på kvällen kom också min

Glamping på Fäberget

Höga Kusten alltså. HUR lyckos är jag egentligen som får bo på den här vackra vackra platsen? Det sägs ju att man blir hemmablind men

Om att vara bekväm på scen.

Reklamsamarbete med Cellbes Foto: Madeleine Wejlerud & Emmi Holmer Idag tänkte jag vi skulle prata om att ta plats. Både fysiskt och mentalt. Det är

Mars och ljuset i tunneln (vår!)

Nu är det dags att sammanfatta ännu en månad som känns som att den inträffade för en mindre evighet sen – mars! Jag tänker varje

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!