GP och Jobba, sova, dö

GP och Jobba, sova, dö

Tjohej!

Här kommer en liten grej såhär på lördagsmorgonen.

Under Bokmässan fick jag en helsida i Göteborgsposten. I ekonomidelen. Det var precis så knäppt som det verkar. Hur blev jag en sån person som blir intervjuad av GP i ekonomidelen liksom?

Gjorde intervjun i Gothias lobby och så fotades jag liksom i ett fönster som blev en spegel och så blev det en frikkin helsida. Med en bild på boken. Gissa om min förläggare var nöjd? Jag med förstås.

Du kan läsa artikeln här!

I våras blev jag intervjuad av härliga Anna Bratt som gjorde ett radioprogram till SRs serie ”Jobba, sova, dö”. Programmet handlar om influenceryrket och vad i hela friden det är egentligen. Programmet sändes i somras men jag har inte lyssnat förrän nu, det blev riktigt bra! Lyssna här om du vill!

Och det var det, puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Yrke: Influencer

Mitt bokomslag!

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page och ”Yrke: Influencer” Hörrni. Idag är en helt galet spännande dag. För idag går min bok

5 kommande Instagramfunktioner 2019

Det händer mycket i vår favoritapp – Instagram! Under året kommer en speciell kontoprofil för dig som är influencer, du kommer kunna skapa egna filter