Lördagsstatus

Lördagsstatus

Okej, vad har hänt sen sist? Det var val, vi vann (i kommunen), sedan skuttade jag raskt över till min lansering med Amy Porterfield och stängde den med rekordförsäljning. Kul!

Andas? Nänä, sedan skulle bilen besiktas och jag skulle intervjuas av Landsbygdsdrömmar och det tog halva lördagen och sen bar det av till STOCKHOLM i fyra dagar då allt gick i 100 knyck och jag kom hem i onsdags och i torsdags blev jag sjuk och här är vi nu:

Rullgardinen neddragen, teven är inte ens på och jag försöker så gott jag kan att inte hosta ur mig lungorna. 38,1 i feber och hostan från helvetet.

Kroppen vet i alla fall när den ska golva mig, nu har jag inget jag inte kan boka om på ett tag.

”Min” snickare Andreas har hållit på för fullt medan jag har varit borta med den nya uteplatsen och det blir SÅ FINT! Du ska få se massor i ett eget inlägg men här kommer en sneak peak:

Nu börjar det också bli lite action på insidan av huset, nytt golv är lagt i hallen (nästan klart, tydligen hade jag köpt för lite golv) och ett fönster på övervåningen ska bytas. Så jag tänkte passa på att måla klart hallen, du vet projektet som jag påbörjade för sisådär två år sedan?

(Eller, du kanske inte alls vet för jag har tydligen inte bloggat om det inser jag efter en snabb självgoogling.)

Anyways, tanken var att jag skulle måla saker som behöver målas innan snickaren kan fortsätta göra sitt jobb. Och jag målar inte, jag ligger på soffan och försöker överleva. SÅ DRAMATISK.

Jag har i alla fall bra sällskap:

Jag är faktiskt orimligt glad att Lily & Susie älskar sitt katträd! Jag minns att jag köpte ett till Silver när jag skaffade henne för hundra år sen (i verklig tid: 14) och hon dissade det totalt. Lekte sönder leksaken som hängde från det och sedan ignorerade hon det, investeringen kändes inte helt rimlig baserat på det. Så PPU på detta är redan mycket bättre!

Ibland så går jag ut för att titta på hönsen och kissa hundarna och blir innerligt glad för att Hedda gillar gungan som jag gjorde och att paduanen/frippan/millivanilli verkar bli en höna!

Åter till soffan, tack för att du tog del av min misär.

4 svar

  1. Vet flera stycken som haft hostan från helvetet, så det är tydligen något som sprids snabbt nu. Tror man tillfrisknar på några dagar, kanske en vecka, även om hostan kan dröja kvar lite längre, dock inte lika intensiv.

    Hoppas du kryar på dig snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker

Till nya traditioner

God fortsättning! Förra julen var jag ju sjuk i Covid så i år bestämde jag att vi skulle slå på stort och ha julklappar igen!